Re: ***Index, Čačkalo, Plavi oglasnik & Co*** - Oglasi i komentari
Quote:
Originally Posted by
BladeRunner
Seicento je malo premoderan i zaobljen; meni je Cinquecento Sporting zakon. Mala kutija, sjekirom dizajniran. Viđam ih par po splitu, onako blago ćunirani, baš su zgodni. Pravi auto za poginut ko muškarac; ako se nema za kocku 325i.
Panda 100HP
Pravi način da muškarac pogine kao peder 😅
Quote:
Originally Posted by
Luka_ri
Panda 100HP
Pravi način da muškarac pogine kao peder
Baš sam jučer vidio jednu u garaži Citya, moćna je. Da mi treba gradski auto, mislio bi se između nje i UPa. gej is ok
Jebote[emoji23][emoji23][emoji23]
Sent from my iPhone using Tapatalk
Quote:
Originally Posted by
Luka_ri
Kužim ja šta hoćeš reći, ali u praksi to nije tako...
Onaj tko vozi auto od 95k neće biti sretan u nekoj razvalini od 5k. A sigurno neće dati 40k za polovni najjeftiniji X7 (lupam) da bi odvojio 60k za Caymana koji će većinu vremena stajati.
Te priče da se unajmi parking mjesto, zagura se, ovo se, ono se... onda je pametnije triput godišnje na Ringu ili Grobniku platiti dan vožnje i gaziti prave pile nego se patiti sa 20 god. starom trulom MX5 i brinuti jel krov u komadu ili curi...
Koliko se sjećam, ti u DE živiš sam, familija je u HR i vjerujem da nemaš čime ubiti vrijeme pa ti ovo dobro dođe. Zabavi te, uživaš i to je super. Ali ti si debela manjina po načinu života.
Ljudi 30+ obično imaju familiju, djecu, možda privatni posao, roditelje u godinama i sve to traži vrijeme, pažnju i lovu. Nema tu prostora za šarafanje stare Honde i riskiranje hoće li te ostaviti negdje na cesti... niti ćeš 400 eura mjesečno bacati na parking, regu i prateće troškove za auto koji jedva koristiš.
Ja kako živim u DE tako sam i u HR. Još mi je u HR lakse bilo jer jednostavno prostor je dostupniji. Uvijek sam imao sastrane za gušt auto. Ne mora on biti regan stalno.
Ponavljam sve je stvar volje.
Pa ne mora biti Cayman jer gust nije svima. Poznam lika koji ima R4 u DE za gušt. Ode nedjeljom baciti krug i na kavu. Auto uopće nije reprezentativan ali je njemu fora jer ga vrati u mladost.
Sent from my SM-S938B using Tapatalk
Quote:
Originally Posted by
Darjan
Ne bi baš rekao.
Pogotovo kad čovjek nije sam i ima obitelj, sve više gleda sigurnosni aspekt auta.
Sa 18 sam s dosta velikom brzinom zavrtio Yarisa iz 2001. na krov. Izišao bez ogrebotine, sva vrata su se uredno otvorila. Tu je i stvar sreće, ali da sam bio u Seicentu, vjerojatno ne bih ovo pisao.
I ne pada mi na pamet da bi dijete vozio u takvom autu.
A i priča o Seicentu Sporting za 1000 € nije realna, prijatelj je tražio skoro godinu dana auto u vrhunskom stanju i na kraju je malo ispod 3500 dao za Sportinga. A to je već rang cijene bilo kojeg gradskog auta.
Ma daj molim te, po tome ispada da ljudi ginu ko komarci u prometu.
Svi su sa 18 imali eskurzije u grabu na krov i sl jer talent i znanje nije pratilo brzinu kretanja vozila.
Sporting je skup ali nade se sa vremena na vrijeme prilika ali za vrhunski 3500 je ok. Clio sport treba duplo za donekle dok je vrhunski 10.
Sent from my SM-S938B using Tapatalk
1999, mislim da njima nije gas na sajlu
Quote:
Originally Posted by
BladeRunner
Baš sam jučer vidio jednu u garaži Citya, moćna je. Da mi treba gradski auto, mislio bi se između nje i UPa. gej is ok
A tesko ih je naci, ali fora je za grad...
seicento je super zabavan auto, koliko god da brzo vozis (a ne moze prebrzo) svjestan si da je opasno :D
ali da imam 1000 eura i potrebu vozit djecu, potrudio bih se nac makar nekakav clio ili nesto. seicento je bio od kartona i nov, a sad je samo gore. i bas je mali auto.
doduse, vjerujem da je to danko bubnuo samo kao rendom primjer.
Quote:
Originally Posted by
BladeRunner
ovog sam zamalo uspio kupit dok je bio u zg jos u 10. mjesecu. tad je bio malo otuzan, lupao pri kretanju, plovak rezervara nije radio i tak. imao sam dojam da ima i vise km. trebao sam ic pokupit auto ali se vlasnik javio da mu je upalio lampicu vode i da ide u servis prvo to rijesit, a onda ga je prodao nekom drugom. tad je kostao 4.5k. dosad se valjda i porjesavalo stogod na njemu. zg vlasnik je pricao da su pragovi radjeni prije godinu-dvije, i sjecam se da je na jednom mjestu za dizalicu falila ona guma i da je bilo hrdjavo.
Quote:
Originally Posted by
variable
1999, mislim da njima nije gas na sajlu
to bi trebao bit m52tu, koji koliko vidim ima sajlu.
Quote:
Originally Posted by
meshgrid
seicento je super zabavan auto, koliko god da brzo vozis (a ne moze prebrzo) svjestan si da je opasno :D
ali da imam 1000 eura i potrebu vozit djecu, potrudio bih se nac makar nekakav clio ili nesto. seicento je bio od kartona i nov, a sad je samo gore. i bas je mali auto.
doduse, vjerujem da je to danko bubnuo samo kao rendom primjer.
ovog sam zamalo uspio kupit dok je bio u zg jos u 10. mjesecu. tad je bio malo otuzan, lupao pri kretanju, plovak rezervara nije radio i tak. imao sam dojam da ima i vise km. trebao sam ic pokupit auto ali se vlasnik javio da mu je upalio lampicu vode i da ide u servis prvo to rijesit, a onda ga je prodao nekom drugom. tad je kostao 4.5k. dosad se valjda i porjesavalo stogod na njemu. zg vlasnik je pricao da su pragovi radjeni prije godinu-dvije, i sjecam se da je na jednom mjestu za dizalicu falila ona guma i da je bilo hrdjavo.
to bi trebao bit m52tu, koji koliko vidim ima sajlu.
Jesi ti siguran da je to auto iz ZG?
Po priči vlasnika ovaj je dugo u RI a to se da zaključiti po starim registracijama/tablicama koje su na njemu...
Auto je kaparan, dečko iz DU je uplatio kaparu na neviđeno. Tako da... piši kući, propalo 🤣