Re: ***Index, Čačkalo, Plavi oglasnik & Co*** - Oglasi i komentari
Quote:
Originally Posted by
luka92
Kakav X7, pa za dvoje djece se kupuje V klasa s kutijama na krovu[emoji16]
Sent from my iPhone using Tapatalk
I mora imati i kuku [emoji16]
Sent from my SM-S938B using Tapatalk
Quote:
Originally Posted by
danko0013
Ja bi u toj situaciji 7 sjedala suv uzeo cadillac escalade v, vozi se kao oblak a cuje kao corvetta. Cijena je tu negdje.
I šta je zabavno u tome? To da se čuje kao Corvetta? Kad ti je to zabavno? Kad cijelu noć voziš familiju na putu od 1000km starcima u Bosnu ili dok se ispaljuješ sa semafora u centru Minkena?
Stvarno bedastoće pišeš tuda...
Quote:
Originally Posted by
Luka_ri
I šta je zabavno u tome? To da se čuje kao Corvetta? Kad ti je to zabavno? Kad cijelu noć voziš familiju na putu od 1000km starcima u Bosnu ili dok se ispaljuješ sa semafora u centru Minkena?
Stvarno bedastoće pišeš tuda...
Pa kad ne treba on se ne čuje. Zabavno je jer taj V8 ne samo da čuješ nego i osjetis. Sigurno to nije auto za ispaljivanje od semafora do semafora u Münchenu. Ovjes na njemu je u klasi RR.
I da to je alternativni auto koji bi meni bio fora kao suv sa 7 sjedala ako je to auto koji se trazi. To sto je meni fora tebi ne mora biti.
Npr ja M6 ne bi nikad uzeo i nije mi fora ali ima auta u cjenovnom rangu i namjene kao on koje bi uzeo.
Quote:
Originally Posted by
luka92
Kakav X7, pa za dvoje djece se kupuje V klasa s kutijama na krovu[emoji16]
Sent from my iPhone using Tapatalk
ja prosli tjedan zamjenio stariju V klasu za noviju V Klasu .. kad sam gledao auto prvi put, pitam ga "koliko imas djece ", kaze "nijedno" :D
prije par kodina sam prodavao Sharan 7-sitzer, dodje kupac , postavljam isto pitanje , kaze on "nemam niti jedno, niti planiram imti"..
oba svabe :D
Quote:
Originally Posted by
danko0013
Pa kad ne treba on se ne čuje. Zabavno je jer taj V8 ne samo da čuješ nego i osjetis. Sigurno to nije auto za ispaljivanje od semafora do semafora u Münchenu. Ovjes na njemu je u klasi RR.
Osjeti se V8...? Osjeti se i 50d/i u X7...
Ali baš to te pitam - kada ti to uživaš u stiskanju Escaladea? Po gradu ne, na AC ne, na magistrali isto sigurno ne. Na stazi?
Taj tip auta nije za guštanje o kakvome ovdje pričamo. A netko je zbog svojih okolnosti prisiljen voziti takav auto. Dakle, nije baš tako kako tvrdiš da se uvijek može imati auto za gušt bez obzira na lovu i namjenu. Dapače, rijetko su ljudi u situaciji da im Seicento zadovoljava potrebe pa guštaju za šaku para.
Mislim da je najbolje imat auto za svaku priliku..nisan pametno nista reka..tko moze to priuštit
Poslano sa mog SM-S916B koristeći Tapatalk
Quote:
Originally Posted by
Ovisnik
ja prosli tjedan zamjenio stariju V klasu za noviju V Klasu .. kad sam gledao auto prvi put, pitam ga "koliko imas djece ", kaze "nijedno" :D
prije par kodina sam prodavao Sharan 7-sitzer, dodje kupac , postavljam isto pitanje , kaze on "nemam niti jedno, niti planiram imti"..
oba svabe :D
Stari tebi se samo krijumčari ljudima javljaju
:laugh:
Quote:
Originally Posted by
danko0013
Fulao si stadion.
Unutar svakog budgeta ima auto. Sigurno ne kupuješ za 1000€ auto za 500km da vozis. Seicento je samo primjer jeftin auto koji se može koristiti svakodnevno za drkanje po gradu pa i za klince odvesti nekud a opet je zabavan. Da li ćeš sa njim na 500km put, nećeš ali ako ti je budget 1000€ i nemas drugi auto hoces i možeš.
Te priče o djeci, vozilo nas nekad bez sjedalice u autima koji su euro ncap -2 zvjezdice i pretrpani stvarima na more i svuda i svi smo živi.
Danas uz dijete moras kupiti tenk jer eto sta ako se nešto dogodi. Kao i jebeni karavan jer eto kolica. Najbolje odmah X7 da budemo ziher da sve bude ok i da sve stane [emoji849]
Ne kužim kako Seicento može doći u ikakav izbor za svakodnevno korištenje ako ti radijus kretanja nije kao hokejaškom golmanu. Auto ima 700 kg, sigurniji si na motoru nego u toj kašeti, što nije nebitan faktor uz današnje stanje na cestama.
Quote:
Originally Posted by
Luka_ri
Osjeti se V8...? Osjeti se i 50d/i u X7...
Ali baš to te pitam - kada ti to uživaš u stiskanju Escaladea? Po gradu ne, na AC ne, na magistrali isto sigurno ne. Na stazi?
Taj tip auta nije za guštanje o kakvome ovdje pričamo. A netko je zbog svojih okolnosti prisiljen voziti takav auto. Dakle, nije baš tako kako tvrdiš da se uvijek može imati auto za gušt bez obzira na lovu i namjenu. Dapače, rijetko su ljudi u situaciji da im Seicento zadovoljava potrebe pa guštaju za šaku para.
Ako je zbog okolnosti prisiljen voziti X7 onda si sigurno može priuštiti zabavan auto sastrane. Ako ga to zanima. Ako ga ne zanima vozi taj X7 i prst u uho onda ga zabava i auto ne zanimaju u istoj rečenici.
Ja nisam vozio taj cadillac ali su me vozili i auto je cool skroz i ima specifičan zvuk, i unutra je to drugačiji auto.
Zapalio se si bezveze ko hepo kocka.