Re: ***Index, Čačkalo, Plavi oglasnik & Co*** - Oglasi i komentari
Ne može Golf gti vode doniti e36 šestaku, kao vozilo za entuzijasta.
Mala digresija, 308 gti je pouzdano i bolji za voziti od OG gtia, ironija je ne da je taj motor posta dobar kad je Bmw izašao iz tog partnerstva.
A ovaj je prošao sritnih 400 iljada u gta i sad uzea razumni i pouzdani izbor, giuliu dizel koja ce mu protuci u roku odma.[emoji28]
Da, na žalost Alfin 2.2 dizel s godinama ide u smjeru reputacije BMW N57...
Quote:
Originally Posted by
Luka_ri
Baš kako kaže BigD... ta GTA više nije za ništa.
A u svrhu DD je sam vlasnik sve reka...
"Nakon dugo vrimena, nesto se događa...neplanirano dosla mlađa sestra. Skoro duplo slabija i motor trosi krivo gorivo, al sve ostalo je miljama bolje od starog bučnog karavana... :drive:
Boja končar bijela, antikni ručni mjenjač i obični ovjes...
Mogu reć da san oduševljen."
Čovjek kupio Giuliu dizel.
Ti stariji kultni auti su uglavnom stvar percepcije, nostalgije i osjećaja vožnje. Nekome je to povratak u mladost, nekome ispunjenje dječačkog sna, netko sluša priče i legende o njima pa se razočara kad provoza, i svi su potpuno u pravu.
Quote:
Originally Posted by
Toni
[emoji28]
U realnom životu nešto se svi brzo odreknu entuzijazma... eto tebe prvog za primjer.
Quote:
Originally Posted by
Luka_ri
U tome i je problem. Kederi koštaju isto za 316i i M3. A 316 nikad neće vridit ka M.
Tako da dolazimo do onog paradoksa da se u ove motorizacije ni ne isplati ulagat, jer se tržište za njih smanjuje. Triba se čim prije dokopat M-ova pa propisno guštat i znat šta plaćaš...
Tim tokom misli sam ja (koji sam samo htio 325i e36 bez vanosa) došao na zaključak da je to bacanje para ako ću tražiti dobar primjerak i držat ga u dobrom stanju u odnosu na uloženo/dobiveno sa M3. I tako sam buđetirao i tražio M3...
A ovi auti sa puno KM, uvijek je utješno vidjeti da je moguće da nagura preko 400k, znači ako nađeš primjerak sa 200k da imaš još fore da se izvozaš prije nego izdahne. Možda :)
Nece on izdahnuti ni kad dođe do milion km, ako utrpas dovoljno love u njega.
Quote:
Originally Posted by
Luka_ri
U realnom životu nešto se svi brzo odreknu entuzijazma... eto tebe prvog za primjer.
Nadam se brzo, ćemo nazad.
Quote:
Originally Posted by
Big D
Da, na žalost Alfin 2.2 dizel s godinama ide u smjeru reputacije BMW N57...
Imaju isti problem. Imaš primjeraka sa 300tkm bez problema i onih sa 100 koji su se raspali.
Sent from my SM-S938B using Tapatalk
Quote:
Originally Posted by
Toni
Mala digresija, 308 gti je pouzdano i bolji za voziti od OG gtia, ironija je ne da je taj motor posta dobar kad je Bmw izašao iz tog partnerstva.
A ovaj je prošao sritnih 400 iljada u gta i sad uzea razumni i pouzdani izbor, giuliu dizel koja ce mu protuci u roku odma.[emoji28]
Ja sam golf gti se izvozao jer ga je imao kolega kad smo bili klinci i taj auto nikad me ničim nije impresiralo a svi drkali na njega. VR6 još i kuzim zbog zvuka ali gti mi je enigma.
Sent from my SM-S938B using Tapatalk