Re: ***Index, Čačkalo, Plavi oglasnik & Co*** - Oglasi i komentari
Povoljno,a dobro....ritko san to dozivio
Poslano sa mog SM-S916B koristeći Tapatalk
Kad pogledaš realno nije to ni povoljno. Jer kako je reka kolega, u svaki trapneš još 5k. Pa kad takav auto izađe 12k i onda ti opet ukenja neki kvar za tri miseca dođe ti da ozbiljno razmisliš jel se moglo uzet nešto 20 godina mlađe i vozit umisto šarafat.
Nije tajna da ja obožavan te starije modele, ali brate mili cijene su nerealne zadnjih godina. To je postalo baš pretjerano. Ne vride toliko...
S druge strane, dovest ga u pravo stanje je skupo..sve vezano za e36 nije bas jeftino, a on jeftino izgleda..
Quote:
Originally Posted by
Luka_ri
Kad pogledaš realno nije to ni povoljno. Jer kako je reka kolega, u svaki trapneš još 5k. Pa kad takav auto izađe 12k i onda ti opet ukenja neki kvar za tri miseca dođe ti da ozbiljno razmisliš jel se moglo uzet nešto 20 godina mlađe i vozit umisto šarafat.
Nije tajna da ja obožavan te starije modele, ali brate mili cijene su nerealne zadnjih godina. To je postalo baš pretjerano. Ne vride toliko...
Tocno situacija koju sam ja imao sa plavim 330ci.
Platis auto neku X cifru, onda ulozis 2x toliko, veselis mu se ko kreten, i razjebe te do te mjere da ti se zgadi.
5k€ pojede stari "ispravan" auto, kamoli ne neki projekt di iz aviona vidis da mu treba ljubavi.
Ali pustite mene ogorcenog starca, samo nek se sarafa [emoji41]
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Quote:
Originally Posted by
marac83
S druge strane, dovest ga u pravo stanje je skupo..sve vezano za e36 nije bas jeftino, a on jeftino izgleda..
U tome i je problem. Kederi koštaju isto za 316i i M3. A 316 nikad neće vridit ka M.
Tako da dolazimo do onog paradoksa da se u ove motorizacije ni ne isplati ulagat, jer se tržište za njih smanjuje. Triba se čim prije dokopat M-ova pa propisno guštat i znat šta plaćaš...
Quote:
Originally Posted by
Luka_ri
Samo što će noviji auto od 12 t € imati veći gubitak vrijednosti od troškova održavanja urednog E36 šestaka.
Rast cijena je sulud, kad vidim kockice 1.6 za 10 t €, ovo mi djeluje kao bagatela.
https://www.facebook.com/share/p/1FNR5xAxHu/
Quote:
Originally Posted by
Darjan
Samo što će noviji auto od 12 t € imati veći gubitak vrijednosti od troškova održavanja urednog E36 šestaka.
Rast cijena je sulud, kad vidim kockice 1.6 za 10 t €, ovo mi djeluje kao bagatela.
https://www.facebook.com/share/p/1FNR5xAxHu/
Pa ne vjerujem da će neki GTI izgubiti na cijeni u tri godine toliko koliko će E36 pojesti. Posebno akoje trulež od E36 a rijetki nisu.
Vezano na GTA, sjećam se da još od vremena kad sam Alfe pratio je ta imala velike kilometre. Sad je na cca 420tkm...
https://alfisti.hr/forum/index.php?topic=78676.750
Sa razlogom je takva cijena.
Quote:
Originally Posted by
Luka_ri
Kad te aute realno budes mogao održati uz održavanje na cesti i za 20g dok ovi novi sa modulima i hrpom senzora budu u problemu.
Sent from my SM-S938B using Tapatalk
Slaganje auta danas ostaje isključivo u domeni entuzijasta. Danas je to jednostavno preskupo ako se gleda hladno ekonomski. Za prosječnog čovjeka je novi auto, 400-500€ rata leasinga i to je to.
Druga je stvar da ipak smatram da na ovom forumu prevladavaju entuzijasti...
Quote:
Originally Posted by
Firechicken
Tocno situacija koju sam ja imao sa plavim 330ci.
Platis auto neku X cifru, onda ulozis 2x toliko, veselis mu se ko kreten, i razjebe te do te mjere da ti se zgadi.
5k€ pojede stari "ispravan" auto, kamoli ne neki projekt di iz aviona vidis da mu treba ljubavi.
Ali pustite mene ogorcenog starca, samo nek se sarafa [emoji41]
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Po troškovima kod modernih auta 5000€ je postalo malo jači servis.
Najnovija stvar koju sam čuo da motor podizača stakla treba kodirati na auto. Debilizam.
Sent from my SM-S938B using Tapatalk