Re: ***Index, Čačkalo, Plavi oglasnik & Co*** - Oglasi i komentari
Meni je taj 2.2 bio sasvim adekvatan. Kao svaki stari sestak treba ga vrtit u okretaje. Da je ludo brz nije, ali fino se da vozit. Nije mi ni 2.8 neko ludilo, a ipak ima 20ks vise.
Davno sam ga probao, ali taj 2.2 je skroz usporediv s M52B25 iz E36 kolko se sjećam. Dupli VANOS pomaže dosta u nižim okretajima. Veći je zajeb šta je to mislim GM getriba a ne ZF.
Kad sam ga prvi put vozio mislio sam da je taj pokvaren, zato ga i nisam kupio.
Drugi put sam probao 100% zdrav primjerak ali je ostavio još gori dojam jer sam sjeo iz svoga 330d u njega.
S druge strane, i u 328Ci sam sjeo iz 330d pa mi je bio sasvim dobar za voziti i još me iznenadio kako je solidan i do 4k rpm a ne samo u visokim okretajima.
E sad... prošle su godine od svega toga, ali i dalje mislim da za gušt auto ništa ispod 328/330 ne bi uzima u obzir.
Ma 320ci je definitivno preslab, iako šestak. Tast gleda da je 325ci ili 328ci ili 330ci... jer mu je to lakše kasnije prodat, logično.
Jel nekom poznat ovaj:
https://www.facebook.com/share/17cskJ8oSZ/
Navodno prije 50t km napravljena generalka, pretapiciran cijeli interijer, cijeli prelakiran, kolko se sjećam iz starog oglasa u njemu je 6 brzina getriba iz 330d, jel to moguće?
Ima neku grešku ABSa, letva volana kucne preko ležećih... za sad to znam o njemu.
Quote:
Originally Posted by
Miha.023
Ma 320ci je definitivno preslab, iako šestak. Tast gleda da je 325ci ili 328ci ili 330ci... jer mu je to lakše kasnije prodat, logično.
Jel nekom poznat ovaj:
https://www.facebook.com/share/17cskJ8oSZ/
Navodno prije 50t km napravljena generalka, pretapiciran cijeli interijer, cijeli prelakiran, kolko se sjećam iz starog oglasa u njemu je 6 brzina getriba iz 330d, jel to moguće?
Ima neku grešku ABSa, letva volana kucne preko ležećih... za sad to znam o njemu.
Ovako na prvu, gledajući slike i čitajući ovo što je napravljeno - zaobići ovoga u širokom luku.
2.2 s rucnim u e46 cabrio je bio sasvim dobar za kruzanje. Coupe i agresivna voznja samo 330i + software i usis/ispuh da se dobije jos snage
ABS problem je najvjerojatnije abs modul.
generalka na m54 znaci promjena prstenova i 1001 dihtung xD.....ono kad ti bmw ne pije i ne proliva ulje...nedosanjani san xD