-
Quote:
Originally Posted by
dado_bmw
Quote:
Originally Posted by wired http://www.bmwautoklub.hr/forum/imag...s/viewpost.gif
A da dalmatinci u isto vrijeme odrze meet negdi u splitu/oko splita
Nije da mi se ide bas do zagreba:)
Dobra ideja :msn-wink: Ako bude bilo interesa, zasto ne :punk:
^^
Odem na ovaj jer izgleda da ce biti veci :fishing[1]: na ZG meetu samo se fooler pribiljezio :laugh:
-
-
povijest
SVE SAM PROČITAO,UH OČI ME BOLE ALI moj savjet je da se iz ovog svega napravi predmet, nešto kao u školi i da imamo testove usmene i pismene, he he...
Pa će mo se družiti i provjeravati svoja znanja..
Pozdrav ekipi i za malo novije članove kao što sam ja ova povijest bmw on line scene nije na odmet....
-
Re: USPONI I PADOVI VIRTUALNE BMW SCENE U HRVATA
-
Ovo vrijedi procitat. Zalosno ali istinito...:no:
-
kad mi je dosadno uvijek ovo iznova procitam...odlicno stivo :msn-wink:
-
Neki ljudi očito imaju volje surfati po naftalinu
-
Quote:
Originally Posted by
rino
kad mi je dosadno uvijek ovo iznova procitam...odlicno stivo :msn-wink:
Ovime si me ponukao da i ja procitam svoj post prvi puta nakon sto sam ga napisao prije ravno 3 godine.
Nakon svega, sa zadovoljstvom mogu reci da je ovo prvi BMW forum s istom postavom od pocetka do danas, na kojem se nije vodio ni jedan flame war niti su se stvorili klanovi. Isto tako, ovo je forum s daleko najmanjim brojem banova. U vecini situacija kolektiv je taj koji sam izolira problematicne pojedince pa ili sami odu ili ih netko od administratora posalje na vjecna lovista nakon sto to vox populi zatrazi.
Danas je tocno 3 godine i mjesec dana od nastanka ovog foruma pa bi ujedno i zahvalio svima koji su s nama od pocetka.
Za neke stvari je ocito potrebna - treca sreca.
-
Ovu temu nisam jos ni vidjeo,ovo kad procitamo onda se tek shvati koliko su prepucavanja po forumu glupa i nepotrebna.Svi mi imamo real life (nadam se svi) tako da "virtualne" svadje stvarno nisu potrebne.Nemogu reci,i ja sam naravno sudjelovao u takvim glupostima i isprike svima,od sada necu vise :drunk[1]:
-
iako ne pisem puno na bmw forumima on line sam svaki dan i na svim bmw forumima sam od pocetaka, tu i tamo odem na nove clanove pa na zadnju stranicu i uvijek sam medju prvima and i like it:laugh:. i slazem se s interceptorom da je na ovom forumu uvijek bilo najmanje trzavica i svadja koje bi dovele do jos 300 novih foruma. nadam se da se citamo jos dugo dugo. i sretan rodjendan forumu :clap:
-
ovdje u ovoj prici samo da nadodam ima puno nadovezujucih prica i podprica,svaki forum tupi svoje ali ocito je ko je pao a ko se drzi ili dize...meni je samo tuzno da je to sve toliko podjeljeno u Hr ali eto tako je
-
Imam osjecaj da je virtualna bmw scena u usponu a to govore i brojke. Ovaj forum je svaki dan sve brojniji,na billi se svake subote skupi sve vise bemvejasa i jos nam samo treba jedan veliki meet ove godine
-
Quote:
Originally Posted by
jole46
Imam osjecaj da je virtualna bmw scena u usponu a to govore i brojke. Ovaj forum je svaki dan sve brojniji,na billi se svake subote skupi sve vise bemvejasa i jos nam samo treba jedan veliki meet ove godine
Kad je sve više 'došljaka' s bivšeg Panjevog foruma. :laugh:
A za veliki meet se slažem! Ko je nadležan za organizaciju istog?
-
Quote:
Originally Posted by
Kuruza
...zar talibani još nisu napustili forum???????????
...i od mene isto pitanje za meet, bilo bi lijepo se okupit još jednom ove godine u velikom broju ko zadnje put!!!???:friends2:friends2
-
Quote:
Originally Posted by
Kuruza
Svi došljaci s Panjevog foruma su dobrodošli...Bilo je pitanje vremena kada će ga Panj ugasiti. Iz istog razloga je nas nekolicina odlučila uzeti stvar u svoje ruke i pokrenuti ovaj klub i forum. Prvi sam bio protiv podjele ali je do nje jednostavno moralo doći. Hvala bogu da smo to napravili na vrijeme jer bi morali sada sve iznova.
Što se tiće meeta, definitivno sam za. Trebalo bi složiti nešto...Budem vidio s Folerom da oglasimo nešto službeno.
-
Meni je drago da su letac,bavarac i laf dosli na ovaj forum,imaju puno znanja i iskustva. Sad samo cekamo Folera da nam organizira veliki meet,to ce bit predivna slika ajkule,kocke,m-ovi...
-
Quote:
Originally Posted by
jole46
Meni je drago da su letac,bavarac i laf dosli na ovaj forum,imaju puno znanja i iskustva. Sad samo cekamo Folera da nam organizira veliki meet,to ce bit predivna slika ajkule,kocke,m-ovi...
Pa nije moja izjava imala nikakvu negativnu konotaciju, sva ekipa je ok, bez daljnjega! :notworthy: Mogli su i prije doći.
Samo nek bude veliki meet prije zime, da ne moramo dolazit na zimskim kotačima, a to onda nije fora ni malo. :laugh:
-
Quote:
Originally Posted by
marino
Svi došljaci s Panjevog foruma su dobrodošli...Bilo je pitanje vremena kada će ga Panj ugasiti. Iz istog razloga je nas nekolicina odlučila uzeti stvar u svoje ruke i pokrenuti ovaj klub i forum. Prvi sam bio protiv podjele ali je do nje jednostavno moralo doći. Hvala bogu da smo to napravili na vrijeme jer bi morali sada sve iznova.
Što se tiće meeta, definitivno sam za. Trebalo bi složiti nešto...Budem vidio s Folerom da oglasimo nešto službeno.
Evo i ja se na ovo moram nadovezati, logiran sam od skoro prvog dana na ovaj forum, a ostao sam i na onom forumu kao supermoderator i bio aktivan tamo i jednostavno zbog obaveza i posla nemoguče je bilo pratiti 2 foruma, nakon što je bmwclub hakiran malo sam pričekao i kad sam vidio da nitko nije spreman vratit forum u život i da Panja praktički više nije briga, a prepustit nikom ne želi shvatio sam da mi je ovo najlogičniji korak kako bi i dalje bio aktivan u Bmw svijetu zbog kog smo i tu svi... Večina nas se i pozna i prije ovog foruma tako da nam većina tog nije nova. Nadam se da sam dobrodošao kao takav!:laugh:
-
Quote:
Originally Posted by
Kuruza
Pa nije moja izjava imala nikakvu negativnu konotaciju, sva ekipa je ok, bez daljnjega! :notworthy: Mogli su i prije doći.
Samo nek bude veliki meet prije zime, da ne moramo dolazit na zimskim kotačima, a to onda nije fora ni malo. :laugh:
Ma znam. A sto se tice zimulja ja sam na njima vec 2 tjedna. Bitno da nas se skupi sto vise
-
Sve je isto samo njega nema :)
-
Quote:
Originally Posted by
žule
Moj je stav da ga mora imati svaki pravi BMW forum koji drži do sebe. Što god netko o tome mislio. :bye1:
-
Quote:
Originally Posted by
žule
Doticnome sam 100 puta govorio nek se malo socijalizira i pocne druzit s ekipom s foruma,govorio sam mu nek ohladi s OEM filozofijom...Krunoslav Topic je jako dobar prijatelj i osoba a forumskom liku lastnightu nije mjesto na forumu
-
ovaj forum je davnih dana predodređen za "vođu"... Flokiju i ekipi treba spomenik dići što su ovaj posao preuzeli na sebe, i tako udarili zdrave temelje za buduće generacije!
A kako čitam, ni ekipa nije loša. Naprotiv. Hajde, složimo još jedan meet da se imamo razloga provozati malo iz slavonije...
-
Predsjednici oko Božića razmatraju prijedloge za pomilovanja pa... :laugh:
-
Quote:
Originally Posted by
BAVARAC
Evo i ja se na ovo moram nadovezati, logiran sam od skoro prvog dana na ovaj forum, a ostao sam i na onom forumu kao supermoderator i bio aktivan tamo i jednostavno zbog obaveza i posla nemoguče je bilo pratiti 2 foruma, nakon što je bmwclub hakiran malo sam pričekao i kad sam vidio da nitko nije spreman vratit forum u život i da Panja praktički više nije briga, a prepustit nikom ne želi shvatio sam da mi je ovo najlogičniji korak kako bi i dalje bio aktivan u Bmw svijetu zbog kog smo i tu svi... Večina nas se i pozna i prije ovog foruma tako da nam većina tog nije nova. Nadam se da sam dobrodošao kao takav!:laugh:
Ja se nikad nisam zamarao tko je na kojem forumu...Pa to je samo forum na kraju krajeva. Poznajem većinu ljudi i s Panjevog foruma, tamo sam bio jedan od prvih članova ali sam se maknuo kada je osnovan ovaj klub iz jednog jedinog razloga a to je da sam znao da će ovako završiti.
Nisam prorok ili zlopamtilo, ali Panj je uvijek težio nekoj vladavini i uvijek je sebe izdizao kao vlasnika. Forum ne smije imati vlasnika jer ga čine ljudi. Bez ljudi je samo obična domena. Mislim da će ovaj forum dugo trajati baš iz tog razloga. Predsjednik kluba upravlja forumom a predsjednika izabiru članovi kluba...Tako da nema gašenja, baniranja, brisanja i sl. gluposti kad mu se sprdne. Treba imati glavu i rep, poštovati neka osnovna pravila i to je to...Otkad je osnovan, s ovog foruma je banirano 5,6 članova koji su praktički sami to inzistirali i oglušavali se na upozorenja.
I da, naravno da si dobrodošao kao i svi ostali članovi, dapače... :msn-wink:
-
Quote:
Originally Posted by
marino
Ja se nikad nisam zamarao tko je na kojem forumu...Pa to je samo forum na kraju krajeva. Poznajem većinu ljudi i s Panjevog foruma, tamo sam bio jedan od prvih članova ali sam se maknuo kada je osnovan ovaj klub iz jednog jedinog razloga a to je da sam znao da će ovako završiti.
Nisam prorok ili zlopamtilo, ali Panj je uvijek težio nekoj vladavini i uvijek je sebe izdizao kao vlasnika. Forum ne smije imati vlasnika jer ga čine ljudi. Bez ljudi je samo obična domena. Mislim da će ovaj forum dugo trajati baš iz tog razloga. Predsjednik kluba upravlja forumom a predsjednika izabiru članovi kluba...Tako da nema gašenja, baniranja, brisanja i sl. gluposti kad mu se sprdne. Treba imati glavu i rep, poštovati neka osnovna pravila i to je to...Otkad je osnovan, s ovog foruma je banirano 5,6 članova koji su praktički sami to inzistirali i oglušavali se na upozorenja.
I da, naravno da si dobrodošao kao i svi ostali članovi, dapače... :msn-wink:
Slažem se s gore napisanim u pravilu forum čine članovi, a nikako vlasnik. Koji je to uvjek i isticao
-
s vremena na vrijeme procitam ovu temu od pocetka do kraja...elementi svih filmskih zanrova su zastupljeni :laugh:
-
iskreno clan sam svih BMW foruma ex jugoslavije osim slovenskog jer ja te janeze nista ne razumijem :D
I mogu samo reci da mi se nije svidjao stav na propalom forumu prema starijim autima jer sve starije od e46 redizajn je krama , trulja, drla i slicno.
A od svih bmw foruma na ovom mi je nekako atmosfera bas OK, rino pumpa slikama uredno , ekipa sa e36 icama se uvijek prepucava tko ima siri falc na felgi i vise spusten auto :D kockari ko kockari uvijek nesto sarafe bacaju pare u vjetar i sto je najvaznije ekipa medjusobno pomaze kad treba i kad nekome zapne. To i je bit foruma i tako to jedino moze funkcionirati a ne JA IMAM E9x ko jebe budale sta voze trule aute iz proslog stoljeca i slicno..
Uglavnom neka ostane ovakva atmosfera ovaj forum bi se mogao izgraditi u jedan od kvalitetnijih u regiji sta se tice BMW tematike.
Jos samo fali neki skup ali bas nesto sta bi se odrzavalo svake godine kao sta vagenasi imaju u karlovcu ili opel club dje bude na stotine auta i brdo ekipe i zabave.
Jedino nesto ozbiljnije ekipa u srbiji organizira ali i to je tanko..
Jbg kad vecina nas vozi aute sta trose dvocifrenu brojku litara goriva na neodredjeni broj predjenih kilometara :D vecinom na manje od 100kilometara hahaha
-
Ja sam se bio regao na Panjev forum prije nekoliko godina i ubrzo skuzio sto sto svi pricate ako nemas novog/novijeg bimera nisi "in",ko hbee stare drle i tak to.Zatim stisnuo log out i to je bilo to od mene na tom forumu.
-
Quote:
Originally Posted by
Kuruza
Od ovog petka pad temperature, tako da ja u subotu stavljam zimske :msn-wink:
-
Quote:
Originally Posted by
Tomo25
Ja sam se bio regao na Panjev forum prije nekoliko godina i ubrzo skuzio sto sto svi pricate ako nemas novog/novijeg bimera nisi "in",ko hbee stare drle i tak to.Zatim stisnuo log out i to je bilo to od mene na tom forumu.
pa po sadasnjem vozilu si i ovaj forum fulao :laugh::laugh::bleh::bleh:
-
Quote:
Originally Posted by
tomek
pa po sadasnjem vozilu si i ovaj forum fulao :laugh::laugh::bleh::bleh:
:laugh::laugh::laugh: ovo sadanje vozilo me ubija iz dana u dan,nije to nikako auto za mene ali heba mamu svoju neda se auto,radi bez mane
-
Quote:
Originally Posted by
bmwscaner
iskreno clan sam svih BMW foruma ex jugoslavije osim slovenskog jer ja te janeze nista ne razumijem :D
I mogu samo reci da mi se nije svidjao stav na propalom forumu prema starijim autima jer sve starije od e46 redizajn je krama , trulja, drla i slicno.
A od svih bmw foruma na ovom mi je nekako atmosfera bas OK, rino pumpa slikama uredno , ekipa sa e36 icama se uvijek prepucava tko ima siri falc na felgi i vise spusten auto :D kockari ko kockari uvijek nesto sarafe bacaju pare u vjetar i sto je najvaznije ekipa medjusobno pomaze kad treba i kad nekome zapne. To i je bit foruma i tako to jedino moze funkcionirati a ne JA IMAM E9x ko jebe budale sta voze trule aute iz proslog stoljeca i slicno..
Uglavnom neka ostane ovakva atmosfera ovaj forum bi se mogao izgraditi u jedan od kvalitetnijih u regiji sta se tice BMW tematike.
Jos samo fali neki skup ali bas nesto sta bi se odrzavalo svake godine kao sta vagenasi imaju u karlovcu ili opel club dje bude na stotine auta i brdo ekipe i zabave.
Jedino nesto ozbiljnije ekipa u srbiji organizira ali i to je tanko..
Jbg kad vecina nas vozi aute sta trose dvocifrenu brojku litara goriva na neodredjeni broj predjenih kilometara :D vecinom na manje od 100kilometara hahaha
:notworthy::notworthy::notworthy: nema te država!!
-
Ajde da i ja kažem koju pošto imam staža koliko je svaki forum star.
Kada je panj krenuo sa onim forumom od prvog dana sam se priključio svemu i čak krenuo sa ekipom da osnujemo klub, kasnije se to raspalo zbog panjeve filozofije i otvoren je ak-bmw croatia, kasnije se to razvodnilo na još ovaj forum i mogu reč da ova dva sukooperiraju super.
Meetenzi i ekipa su svugdje isti, više sve zaboli ko kakav auto ima ako je zajebancija na mjestu.
Sve je do ljudi, ako je neko kreten u glavi đabe mu sve pare svijeta jer če bit opet kreten.
Ne vidim uopče smisao svrstavanja ko je na kojem forumu jer opet nas taj jebeni propeler povezuje jer tražimo savjete, odgovore i društvo istomišljenika sa kojima čemo nešto zašarafit, pojest ili samo podjelit lovačku priču.
-
Quote:
Originally Posted by
mrva
Ajde da i ja kažem koju pošto imam staža koliko je svaki forum star.
Ne vidim uopče smisao svrstavanja ko je na kojem forumu jer opet nas taj jebeni propeler povezuje jer tražimo savjete, odgovore i društvo istomišljenika sa kojima čemo nešto zašarafit, pojest ili samo podjelit lovačku priču.
tebe ova druga stvar najvise veseli jel?!?!:laugh::laugh:kao i mene hahahahahahahha
-
Jaooo vec sam zaboravio na ovu temu:laugh::laugh:
Sutra cu se cut s Marinom pa mozda dogovorimo meet za 20.11. ako bude prognoza dobra...
Edit: Svi Bemvejaši su dobrodošli i prije i sad nakon gašenja bmwcluba...niti će itko ikada raditi razliku izmedju ovih i onih...
Bitno je druženje i problema neće biti bar dok se mene i ostatak Admin teama pita,,,kad netko drugi dodje na vlast u Klubu jbg...slusat ću ja njega:cmf
-
ajde 20.11 pa cemo do c i mi iz dalmacije i iz hercegovine ako se uuspiju poslozit
-
daj vi kojima imate sestre, sestricne, njihove frendice, promiskuitetne zene zovite ih sve na meet!!! uvijek je pederbal. napunite pune kombije p. i dofurajte ih. nije da se nema, ali:laugh::laugh::laugh::laugh::laugh::laugh::laugh:: laugh::laugh::laugh::bleh::bleh::bleh::bleh::bleh: :bleh:
-
čuvam sve za sebe i ne dolazim na meet-ove :bleh: Idite u šambalu :bleh:
-
lastnight ode, Kajza se vratio... I sve je opet u ravnotezi.