Re: ***Index, Čačkalo, Plavi oglasnik & Co*** - Oglasi i komentari
Ako mogu ja radit, zasto nebi jedna tvornica mogla?
Quote:
Originally Posted by
Mouse-RI
Imao taj motor u c-max, jako slab, jedva ide uz vrbovsko... Mora gore u 4-toj... Isti takav sa 115 ks ide ko zmaj...
Ali nije samo chip razlika, stvar je u mjenjacu...
Inace dobar, ne kvari se...
Znaci gledat jaceg
znas ono x5 mi je mali ne stanu kolica a ni sjedalice
pa mi je ovo optimalno :D
Obavezno jaci jer ovo je stvarno slabo za uzbrdo i teret, za ravno ako ne prolazis G. Kotar je sasvim dovoljno :)
Prosao sa njim cijelu Slavoniju i tamo se dobro vozi i malo trosi, oko 5,5 lit po magistrali...
Ja u C-maxu imam motor 1.5 95 KS, naravno da nije jurilica, ali ide (ograničenja, kamere, presretači...), za normalnu vožnju skoro pa dosta :laugh:
Šta s tiče samog motora, oni su odlični (izdržljivi) samo redoviti servis svakih 10-12 tkm i nemaš brige :pivo
Taj 1.5 je dosta losiji motor od 1.6...
Imali oba...
Po kvaliteti, dijelovi ugradjeni u motor, materijali...
Toliko im je pala kvaliteta od 2015-e da je cak ex gazda (zagrizeni ford fa, zadnjih 20 god samo fordove ima u ergeli), sada odlucio prec na opela...
Hahahaahhaha pa opel postoji da ford ne bude najgori auto :laugh:
Ja sa svojim zadovoljan servise radim na 10, a ne 20 kako kaže ford, stalno im stojim iznad glave dok je auto na servisu i donosim svoje original ford dijelove, sada ima cca 75 tkm, tvornička garancija je do 10. mj 2020, a poslije šta bude :pivo
Nemam pojma zasto koji postoji, ali u ovoj firmi di sam sada imamo opele i nemaju nekih problema koliko sam primjetio, pogotovo ne ovakvih kao i fordovi u zadnje vrijeme...
Tamo se servisi rade po servisnoj, jer da je svakih 10k km to bi bilo svakih cca 15 dana a to bas i nije isplativo...
Ja sam u toj firmi bio do 2016 i tada su svi auti bili cca 2014 god, nikad problema, kad sam otisao ti su prodani i kupljeni ovi noviji i od onda kad god se cujem sa ex gazdom uvijek place za tim starijima jer da ovi novi nisu nikakvi, sve su to sad francuzi :(
Sta je onda ovaj 1.6 u fordu od psa ?