Pozdrav.. Ma samo pitanje, ovaj forum funkcionira ili..? Jer vidim sve nešto 2008., 2010., 2014.... ili ne vidim ništa novoga jer sam "pocetnik"? :)
Printable View
Pozdrav.. Ma samo pitanje, ovaj forum funkcionira ili..? Jer vidim sve nešto 2008., 2010., 2014.... ili ne vidim ništa novoga jer sam "pocetnik"? :)
Zahvaljujem na informaciji!
Poslano sa mog SM-G900F koristeći Tapatalk
Poštovani,zanimaju me teme i postovi u vezi serije E21.Da li je moguce upisat u tražilicu E21 pa da mi izbaci sve teme di se spomije ta serija ili moran sve redon listat i tražit.
Sefovi kako se brisu dupli Reply post , dva puta stisnio
Vise nemate opciju brisanja, mi cistimo kako stignemo
nisam ni 5% pobožan kao naš izbornik babić, ali sam primjetio da svakog novog člana koji se predstavlja baš uvijek prvi s dobrodošlicom dočekuje član s nickom "devil"... možda je ništa, a možda njemu njegov nick ima kakvo osobno značenje i mislim da bi mu trebalo zabraniti ne da samo prvi otpozdravlja nove članove nego uopće...
Ovo je najbolja provala otkad je foruma :D
smij se ti koliko želiš... frajer si da nick "devil" i onda čeka svakog novog člana... budimo realni... koliko puta si uopće otvorio thread nekog novog člana, a kamoli postao s "pozdrav i dobrodošao"... mislim kome se to da... i onda eto nick "devil" koji baš skače na svakog... ajmo reći ovako... crna mačka mi je prešla preko puta pun k... puta i nikad ništa, ali svejedno mi se to ne sviđa...