Re: Like/dislike funkcija po uzoru na Facebook
50 lajkova i kacim golu plavusu
a da i ja nesot ozb napisem.
Like/dislake funkcija se vec vidi kao korisna iz razloga kad neko napise post sa kojim se slazemo, umjesto da uobicajeno kvotamo cjeli post i stavimo stavimo odg tipa:
: II
:thumbsup:
Slazem se
to frende
mrak!
zakon
...jednostavno kliknemo na LIKE....
Thanks je takđe dobra opcija kada trazimo savjet i dobijemo odgovor, na koji jednostavno samo kliknemo na TNX.
od mene imas zeleno svijetlo ceptore :)
Quote:
Originally Posted by
Suki
Like/dislake funkcija se vec vidi kao korisna iz razloga kad neko napise post sa kojim se slazemo, umjesto da uobicajeno kvotamo cjeli post i stavimo stavimo odg tipa:
Thanks je takđe dobra opcija kad atrazimo savjet i dobijemo odgovor na koji ejdnostavno samo kliknemo na TNX.
Kao što je rečeno, minimalizacija komunikacije. Danas to većini paše, ali većina ionako nema dobru orijentaciju i srlja u maglu.
Quote:
Originally Posted by
Mario85
posto i sam imas tapatapa oces i nama kak to sredit il za nas nema nade vec nabijamo postove ?
Sami Tapatalk nazalost ne podrzava tu funkciju/plug-in :no:
ova funkcija mi je žešće besmislena..
lakše mi je čitat strane normalne forume nego ovak da iza svakog posta iskače neki vrag dolje..
toliko me iritira da ću u konačnici provodit dosta manje vremena ovdje
Quote:
Originally Posted by
Glava
lakše mi je čitat strane normalne forume nego ovak da iza svakog posta iskače neki vrag dolje..
Potpis!(lajka sam isto za svaki slucaj)
Quote:
Originally Posted by
Glava
Svaka nova funkcija izazove negodovanje odredjenog broja korisnika - tako je bilo svaki put kada bi uveo neku promjenu - pa sam jednostavno prihvatio da to mora biti tako jer ne mozes udovoljiti svima :laugh: No, omjer ankete govori da velika vecina korisnika zeli tu funkciju, pa cemo vidjeti kako ce se to pokazati u praksi. Pogledati cu danas/sutra moze li se nekako elegantnije integrirati u sucelje jer i meni malo smeta ovako.
Istina da je prenapadno ovako slozeno.
Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk 2
Molim odgovorne osobe da mi odgovore zašto ja, kao i svi, nemam ovu opciju?