Vaši ne podjebavaju.
STvarno imaju brza i ozbiljnija auta.
Printable View
Hmmm...da...eto i mene....
Kao prvo,dobro ubijena nedelja popodne.
Tko je došao zadnji na dogovor?Ha?Zna se....:laugh:
Malo sam bio skeptičan što se čoporativne vožnje tiće,no izgleda da se nešto promjenilo,pa je sve bilo OK:notworthy:
Regal nije išao baš u bok zbog mog htijenja,nego je to bila ljuta borba sa malo popiganim mostom,koji je nadarapao u nekim prethodnim bitkama,pa je moje skromno znanje i odlučnost da se ne zaostaje,ili nedaj Bog,uspori ekipa,rezultiralo vožnjom kao takvom kakva je ispala.Zavoji pred VŽ-om su priča za sebe iz moje perspektive,ali dozvolite da to zadržim za sebe....Top speed bješe negdje oko 245 km/h,a zavoji između 160-210km/h.Povratak je bio i brži,jer smo u nepunih 40.min došli od naplate VŽ do Bille,i to preko ulaza u grad sa Karlovačke(Brklja bješe u full efektu kod skretanja za Buzin)
Zbunjena konobarica se toliko puta resetirala i našetala,da je još najvjerovatnije na masaži nogu,no roštilj i ostatak klope je bio OK.,a svi koji nisu htjeli palačinke,neka im bude žao :msn-wink:
A kaj da velim na sve rečeno?Mogu samo pitati kad idemo opet?:burnrubber:
Moramo ovo češće radit, nije ni Zadar tako daleko :clap::drunk[1]:
E,znao sam da češ se ti odmah javiti!!!!:laugh:
Motor je u vrlo fantastičnom stanju,dapače,najbolji,ikada napravljen,a po mom celeru se baždare GPS sistemi,stoga,bilo je koliko piše,ako ne vjeruješ,tko ti je kriv....:flex::naughty::laugh::laugh:
Moja krasta je brža od tvoje....i ljepša...i veča....i.......
:bleh::bleh::bleh::bleh:
Ajmo veterani, dosta oftopika :fish: :laugh: :msn-wink: