Napominjem da se meet u organizaciji BMW AUTO KLUBA ne bude otkazao.
Kad bude, to sve ovisi kad Foler dobije poziv od kolege m3 power da je sve sređeno.
Printable View
Nisam ni mislio da se otkazuje bilo koji meet več o tome razmišljam duže vrijeme a i zakaj nebi imali jedan meet više. Samo kaj više nemam nijen set guma za skuriti. :bag:
Ja sam npr. htel predložiti 01.12. Tak da se ekipa ima vremena odlučiti i izjasniti a do onda bude se valjda i znalo kad bude službeni meet, jel.
EDIT : Imam još 4 ketača za okrenuti, jieij :fishing[1]:
Po tome smo "poznati" zbog pojedinaca u svakodnevnom prometu. Foler to ni ne mora tolerirati jer ti službeni meetovi imaju pravila di se to brani. Kolko ja znam nigde ne piše da se to nigdje na nijednom drugom meetu ne smije, sve ovisi o organizaciji. Vrbovčani su i sami rekli da ko ne sturira i ne okrene malo dima "mrš doma", ako sam u krivu slobodno me ispravite.
A od više ljudi sam slušal da im je i bezveze kaj se nekad to i ne dozvoli tj. da su neki meetinzi pre sterilni - a u kontroliranim uvjetima - parkingu, negdje usput il kaj več zakaj ne, ne tvrdim da treba ludovati po cesti, kaj se, npr, desilo na prošlom službenom meetu kad smo več kod toga.
Osobno mislim da je to stvar individualnog stava, a u tom slučaju sam ZA. Ko nije nikoga ionak ne sili. :thumbsup:
EDIT : Znam nekoliko idiota kaj se svakodnevno nabijaju na branik, voze sa svim čajna diodama i žaruljama uključenim bez obzira na vrijeme i ostale u prometu pa i bedake kaj se ko idioti nateravaju po gradu, začudo nitko od njih ne vozi BMW.
Ajd da sad ne tražim i kopam...što se to točno dogodilo u Lonjici s tim bijelim? U nekog se zatuko ili šta?!
Ma niš, čovjek pristojno kurio gume, a poslije kad je s golfom bio burnout pukla je guma i okinula ga, niš strašno.
Sad si baš mislim, pošto Vuco sigurno zna kaj je pravi auto, kaj mislite, jel bi se on pojavil da ga pozovemo? :)
vuci nije bitno tko i što,bitno da je dernek,tako je neki dan izjavio na tv-u....
Ajde Brunos potegni neke veze kao close contact s Vucom