sta znaci namotavati aauto?
Printable View
sta znaci namotavati aauto?
Ne mota ga kao autobus nego ga spofrče po boku lagano :D
ma daj, jucer sam se vozio ko peder...nadam se da me nitko nije vidio:laugh::laugh::doh1:. fakat sam bio los.:wacko: pred kraj sam popizdio i frkao ga nemilice (volan za 130 stupnjeva, treca i gas u podu:laugh:) pileci gume po onom smirglu od asfalta:burnrubber:. ko ti jebe mater usrane gume za k...:clap::wacko::doh1::laugh: najdrazi zavoj za kvazi bok (ne znam ja to bas onak profi) mi je onaj ispod ciljne, lakat, jer je brz i u laganoj nizbrdici pa uzbrdici.
http://img238.imageshack.us/img238/3159/circuitojg5.jpg
evo sad vidim, pa skinuo sam Matka sa MPS-om... Mario Maršalek BMW M3... Ja sam mislio da se brže on vozio... i bio je na slickovima, gewindama i tako navodno brz auto...
Decko se suzper vozi svaka čast, ali koliko sam čuo daleko je on od amatera....
a nista onda drndak. toyo r888, dobre pakne, ona njihova benga i gas:burnrubber:. lovis 1:45 sigurno:msn-wink: na serijskom m3-ju.
kazu da je vozio ph sa motorima... neznam...
Koliko ja znam nije.
Btw,evo sad mi kaze prijatelj zasto je jucer bio spor,imao je samo 2 R888,i to dobro potrosene naprijed,nazad neke obicne 17-ke koje je nasao.
Nemam volje sad trazit tocna vremena,ali Mikka uredno vrti krugove 1.48,mozda cak i visokih 1.47.
Sjecam se popisa s onog trackdaya u drugom mjesecu,brzi su bili samo Colak u M3 i Liposcak u GT-Ru.
A bilo je jos podosta opakih pila.