Re: ***Popusti u Daj Folije do 1.03.***
:eek1: :eek1: :eek1:Predobro izgleda,dobar posao : II
ovak različiti tonovi šajbi naprijed i nazad su meni užas (ja imao jednom i gadno se zajebao) ali o ukusima se ne raspravlja. A auto je cirkus :eek1:
Quote:
Originally Posted by
Brklja
ovak različiti tonovi šajbi naprijed i nazad su meni užas (ja imao jednom i gadno se zajebao) ali o ukusima se ne raspravlja. A auto je cirkus :eek1:
:laugh::laugh::laugh:
Samo sam tebe čekao....:clap::clap:
Mda...je veči prelaz,sve 5.,ali takav i dođe iz tvornice, ako je toniran, i ako prednje nemaju ni ovoliko tamnoče....
Stvar ukusa, as you said ;)
Quote:
Originally Posted by
Brklja
slazem se:laugh::laugh::laugh:
Meni nikak ne leze tamne sajbe na cabriu!:wacko:
ovako vrlo lagano zatamnjena komplet stakla na primjeru na pocetku prethodne stranice mi je daleko najljepše rješenje.
crnila na šajbama su mi :no:
Uzmite u obzir, da to i nije najtamnija folija, na zadnjem dijelu auta.
Ali, puno i ovisi kakav je dan, sve folije se drugačije vide, u različitim vremenskim uvjetima.
U ovom slučaju bješe tmuran, kišni dan, da je po suncu slikano,ispalo bi drugačije.
Bega kolko bi kostalo da mi masku kromirani dio obuces u karbon,ja skinem masku i rastavim,bmw e60?Moze i cijena za poklopce retrovizora?
Quote:
Originally Posted by
ŠPENAC
Bega kolko bi kostalo da mi masku kromirani dio obuces u karbon,ja skinem masku i rastavim,bmw e60?Moze i cijena za poklopce retrovizora?
Bubege je tesko prevuc u krom uvjek ce se vidjet spoj i nije to to . moras nabavit one za 100 eura od pravog carbona
Quote:
Originally Posted by
ŠPENAC
Imaš PM :msn-wink: