ja ću doći s par fredova
Printable View
ja ću doći s par fredova
vidim da se ovdje zaljepili za alkohol...
zašto?
ja cu bit tamo...pa se vidimo...btw...proslu nedjelju je bila ekipa sa narodnim autima (vw) i frendovi kazu da je bilo odlicno (mislim ljubitelji su tog vozila) da se ekipa zafrkavala, pricali o slaganju auta...itd. bez neke cuge jela i slicnih stvari....pa ako itko moze doc nek dode...najbolje bi bilo da se nademo svi na skroz lijevom parkingu iza bile da se lakse raspoznamo...(moj prijedlog)Quote:
Originally Posted by Dugi
Nitko od nikog ništ ne traži,tko može nek si uzme nešto za pit.
Riječ je o jebenom druženju na sat-dva.
Ja samo želim da se vidi da nas ima koliko toliko,a ne da se opelovci,fiatisti i seatisti nađu svaki petak, a mi ko papci.
zajeb, ne mogu sutra, u subotu sam tamo:thumbsup:(mislio sam da je danas petak:lol: )
Nisam se ja zaljepio za alkohol,vi ste se zaljepili.
Alkohol,pičke,kobase,itd....
Ja se želim maknut od toga,porazgovarat i vidjet u kakvim autima dečki uživaju.
...Da mi je do pijančenja,to mogu kod sebe u prvom kafiću....
da, mi održavamo klub zbog piva i kobasice... onak, ne poznaš nikoga, nisi nikad bio kod nas, a djeliš komentare. šakom i kapom.
Ja neznam zašzo uopče raspravljam sa vama?
Ja sam samo zamolio da ako je moguče da se mi iz Zagreba skupimo na dva sata(dapače ako tko uspije doči iz bliže okolice) kod BILE i to je sve.
Sad me zanima zašto ste se vi uopče upleli u to?
toliko o pivi. prvi si potegnuo slavoniju i precednika, pozvao da dođemo mi organizirati nešto kod vas, a sad smo se mi upleli negdje.:zivio:Quote:
Originally Posted by Dugi