Re: ***Index, Čačkalo, Plavi oglasnik & Co*** - Oglasi i komentari
Kakva su iskustva sa ovim motorima i dal je nekome možda auto poznat?
Koliko je poželjna ovakva kombinacija motora i mjenjača općenito?
Tast gleda da uzme malo dotjera i proda dalje.
https://www.facebook.com/marketplace...e-620e84d747ab
Mali M60 i stari automatik ti nisu neka sreća po pitanju performansi, a potrošnja je ozbiljna. Na motoru bih skinuo karter i provjerio šarafe pumpe ulja, naravno tu je i lanac. Getriba, kak te potrefi, čisto radi starosti.
Ne znam je li ovo baš auto za brzu preprodaju.
Quote:
Originally Posted by
Big D
Mali M60 i stari automatik ti nisu neka sreća po pitanju performansi, a potrošnja je ozbiljna. Na motoru bih skinuo karter i provjerio šarafe pumpe ulja, naravno tu je i lanac. Getriba, kak te potrefi, čisto radi starosti.
Ne znam je li ovo baš auto za brzu preprodaju.
Ručni je mjenjač.
Ne znam jel to bolje ili lošije hahh
Dean, ovdje je ručni mjenjač. Mislim da lanac nije toliki problem na M60, ovo drugo svakako kaj spominješ.
Navođenje STAKLENIH farova pod opremu je lejm. Svi su do facelifta imali staklene farove! Možda čak i facelift?
300 tkm i kilometraža varira jer se vozi? Još više lejm. Pa smije čovjek voziti auto dok mu je oglašen valjda!?
Djeljiva zadnja klupa u E38? Nikad čuo, ali možda postoji.
Stražnja električna sjedala ne rade sigurno zato jer to nisu njegova originalna sjedala pa nisu ni spojena. Ovo je lavendelgrau nappa koža (inače dobra stvar), a oplate vrata su crne.
E38 da bi bio atraktivan na tržištu mora zadovoljiti neke parametre. Lakše će se prodati primjerak za 12-15 s malo kilometara, pogođenim motorom i opremom, nego neatraktivan primjerak za 7 tisuća.
Quote:
Originally Posted by
Miha.023
Svaka roba ima svog kupca, koliko je ova kombinacija poželjna ne znam,ali ako se tast interesira za njega valjda ih ima još koji bi to željeli kupiti.
A pošto se auto uzima za preprodaju uopće nije bitno da li je pouzdan ili nije, važna je samo tastova izlazna cijena,jer kad je jeftino onda se manje pita i sve je dobro.
Ne znam koliko se ovo može ušminkati da se može nešto zaraditi na autu… Petar je kupio 740i koji je izgledao da je gotov auto pa uz nekoliko sitnica vise nije bilo računice kod prodaje.
Da, Hrvoje je u pravu.
E38 da bi se prodao za veće novce, mora se vratiti u tvorničko stanje i još k tome popraviti većinu stvari koje su krepale od starosti ili čega već, a tu bude cifra debelo premašila neku tržišnu cijenu...
Nije e38 auto za preprodaju i laku zaradu. Ovaj 730i je mozda ok nekom ko hoce to dotjerati u red za sebe, a nema velik pocetni kapital.
Ako se vec zeli svercat, onda se treba drzat Golfova, Pasata i slicnih kanti, kakav crni E38.
Quote:
Originally Posted by
Perinho
Ako se vec zeli svercat, onda se treba drzat Golfova, Pasata i slicnih kanti, kakav crni E38.
To je istina. Eventualno kakav 2.0d e46 :laugh: