Re: ***Index, Čačkalo, Plavi oglasnik & Co*** - Oglasi i komentari
Uff kad se sitim ovih nastavaka za straznji branik,bija dite i nisam to moga gledati…pa to je islo od golfa do merca,svi imali identicne [emoji28]
Uvijek mi je to ličilo na nekakvu suknju :D
Quote:
Originally Posted by
Fix
Rijedak na nasem trzistu po pitanju kilometraze i ocuvanosti, ali unutrasnjost E39 bez kože mi djeluje sirotinjski i jeftino. Ajde da je plavkasta ko na ex 523i estorilu od Davorina, jos bi proslo.
Pa ja sam mislio da fanatici i zaljubljenici u ovakve aute traze samo perfektno stanje, lako se interijer zamijeni..
Sent from my iPhone using Tapatalk
Dobar.
Tapecirat volan ispod 200tkm "otvorene ceste" mi je dosta sumnjivo.
Rađe nadodati i uzeti jedan zeleni 540i...
Quote:
Originally Posted by
luka92
Pa ja sam mislio da fanatici i zaljubljenici u ovakve aute traze samo perfektno stanje, lako se interijer zamijeni..
Sent from my iPhone using Tapatalk
Polako,ako dodje na 5t€ mozda ode. Dotad ce se traziti ima ki tko uredan e39 [emoji16]
PS.nezz zasto ali mi top izgleda s ovim materijalom na sidala. Jos da su sport bilo bi super.
A sto se tice volana ima puno vise cimbenika. Ima kod nas u obitelji 120d sa sitno priko 100tkm(kupljen nov) volan ubijen [emoji28]
Sto se tice ovih sjedala, cudim se da se nisu raspala. Inace je taj tip siceva na svakom rasparan. Inace izgleda dobro, ali bas 10 000€ dobro, mislim da ne.