Re: ***Index, Čačkalo, Plavi oglasnik & Co*** - Oglasi i komentari
Quote:
Originally Posted by
marac83
Najslabija tocka je getriba. Ne bi nikad dao 11 za njega. Motor trpi i vise.
Sent from my SM-S938B using Tapatalk
Quote:
Originally Posted by
Jordan
Ako sam dobro shvatio 1.4 motor, po meni naturpijan malo previše.
Ma jok, na nekih 400ks pocinju imati tek problema da i im je previše, ima ih hrpa sa tim TD04 kitom koji se vrte godinama.
Sent from my SM-S938B using Tapatalk
Quote:
Originally Posted by
marac83
Krasan auto, ali nije mi ni približan Miniju što se tiče vozljivosti, s druge strane puno je upotrebljiviji, ima mjesta npr. više nego serija 1.
Ti 1.4 motori trpe čudo, talijani imaju gotov kit za 250 konja, navidaš, remap i vozi.
Do prije koju godinu su bili oko 6500, sad im je cijena malo porasla.
Opel Grandland 1,5 - Automatik 2019, 2019 god.
Ako netko zeli dobar non-BMW auto.. Auto je iz voznog parka firme gdje radim.. prijatelj prodaje, sve pise u oglasu.. od onih stavri sta kod ljud stvara strah , na 167.000 km je dobio novi katalizator (2000€ Netto racun)
jel cijena prenapuhana ili nije, to ostavljam vlasniku i potencijalnom kupcu :)
Quote:
Originally Posted by
Darjan
Krasan auto, ali nije mi ni približan Miniju što se tiče vozljivosti, s druge strane puno je upotrebljiviji, ima mjesta npr. više nego serija 1.
Ti 1.4 motori trpe čudo, talijani imaju gotov kit za 250 konja, navidaš, remap i vozi.
Do prije koju godinu su bili oko 6500, sad im je cijena malo porasla.
Sve u svemu dobro znaci
Poslano sa mog SM-S916B koristeći Tapatalk
https://www.kleinanzeigen.de/s-anzei...98094-216-6724
ako ima netko blizu neka požuri, ovo će se prodati instant (pod uvjetom da nije scam).
Quote:
Originally Posted by
variable
danas napravljen profil, sakrivene tablice, predobra cijena.. steta megabajta sto si potrosio da otvoris oglas :laugh:
Quote:
Originally Posted by
Firechicken
danas napravljen profil, sakrivene tablice, predobra cijena.. steta megabajta sto si potrosio da otvoris oglas :laugh:
kad stavis oglas na mobile.de, on se odmah pojavljuje i na kleinanzeige.. automatski.. slijedeca stvar, kleinanzeige autmatski zna skriti tablice.. oglas sam nasao i na mobile.de .. oglas izgleda jednako kada ga ja napravim.. dakle ovo nisu siptomi prevare..
svejedno mislim da je prevara i to u cilju prikupljanja podatak ime, telefonski broj.. da bi te slijedeci tjedan nazvali da si osvojio nesto na nekoj nagradnoj igri koju nisi igrao.. ili neka slicna prevara..
jedino po cijeni mozes skuziti da je prevara.. koliko bi realno kostao ovakav auto u ovom stanju?
Quote:
Originally Posted by
Ovisnik
jedino po cijeni mozes skuziti da je prevara.. koliko bi realno kostao ovakav auto u ovom stanju?
30 -30+
Poslano sa mog SM-S916B koristeći Tapatalk