Re: ***Index, Čačkalo, Plavi oglasnik & Co*** - Oglasi i komentari
Ne znam tko bi bio lud platit te novce.
Nemam pojma.
Meni su svi ti stari bekeri napumpani sa cijenom u CH.
Ok ovaj,ali mislim na normalne modele,sestak itd...
E36,E39 I E46 se jos da nac za neku normalnu cijenu ali E24,E30,E34,E38...malo su zabrijali :)
Ja se vec xapitao koja je valuta🤣
https://www.njuskalo.hr/auti/mini-co...oglas-48818608
Kakva bi mogla bit ova vozilica? Drugu generaciju ne bi, samo prva dolazi u obzir. Snaga nije faktor stvarno. Ovih 115ks mi se cini ok.
Quote:
Originally Posted by
Fix
Ovisi o stanju i sta ocekujes, nekome je top nekome sranje koje ne ide sa mjesta.
Sent from my SM-S938B using Tapatalk
Quote:
Originally Posted by
danko0013
Ovisi o stanju i sta ocekujes, nekome je top nekome sranje koje ne ide sa mjesta.
Sent from my SM-S938B using Tapatalk
Pa ocekujem zabavan autic koji bas nije na servisu svaki tjedan. Frend ima minija dvojku i to su horor iskustva. Nema sta nije mjenjano...
Quote:
Originally Posted by
Fix
Izgleda solidno, ostaje pitanje mjenjača. Ovisi koliko ga misliš voziti, ako nije mijenjan ili repariran, raspast ce se sigurno. Pitanje je samo kad, moze ubrzo ili za 40 000.
Tih 115 ks mu je dovoljno, malo su duge brzine pa nema nekog dojma ubrzanja.
Iznenađen sam, izgleda stvarno očuvano, pa da nije bar 1000 € viša pitana cijena.
Gotovo da bih si kupio taj prvi Mini da ga malo isprobam, to mora biti dobar vozački auto i sa 116 KS.
Quote:
Originally Posted by
Z4 M
Iznenađen sam, izgleda stvarno očuvano, pa da nije bar 1000 € viša pitana cijena.
Gotovo da bih si kupio taj prvi Mini da ga malo isprobam, to mora biti dobar vozački auto i sa 116 KS.
Na slikama izgleda super, a ja bi ga isto kupio iz zajebancije, ne iz potrebe. Zanima me ta famozna vozljivost Minia.
@Toni, hvala na savjetu. Znas mozda kako se krecu cijene za slaganje mjenjaca?
https://www.njuskalo.hr/auti/mini-co...oglas-44799402
Ovo je već R56? Turbo umjesto kompresora? Kako vidim nema nijedan R53 kompresor online na njuški sada.
Filip, pa da, voziš par tisuća km, godinu dana recimo, prodaš dalje valjda za slične pare...?