Re: ***Index, Čačkalo, Plavi oglasnik & Co*** - Oglasi i komentari
@Variable
Kad idemo prema Leipzigu? 😁
I found an interesting offer! Take a look:
https://m.mobile.de/fahrzeuge/detail...pp_android_vip
Jos malo pa oldtimer.
U oglasu pise da je 8 godina stajao u hali ali da su promjenjeni svi vitalni dijelovi.
Pa to već je oldtimer, 10/1995 je prva registracija...
Variable, šta se čeka?
Dapače baš dobro izgleda.
Ovaj volan u 3.2 mi je mnogo sumLJiv.
Ko voli estoril nije loše, ali nazad kurbla i bez naslona za ruku, to nikad neću razumit.
Sla sam mu ja već ovoga, volan ovaj je isa uz doplatu prodavaču, dobija se original kormilo s njim.
Na prvu izgleda jako uredan, ja sumnjam da bi moga biti malo ruzinav. Hint, malo probila ruzina kroz muldu od pinova.
Je Toni, slao si. Vidio sam ga i mimo toga. Čim to turčin prodaje sumnjivo je :D A i doplata od 1k za mtech2 volan je pljačka. Poskupili jesu ali još ne toliko. Također je i Lajpcig je u PM, i da, ti sa sjevera njemačke sigurno imaju hrđe. Iskreno to mi je jedan od prvih pikova unatoč svemu da sada idem kupiti odmah. A misli koje mi trenutno idu kroz glavu ću zadržati za sebe da ne stresiram kolege sa foruma :D
Onaj zeleni iz okolice ljubljane je ponovo na oglasu, tu me muče "sitnice" poput zazora, i krpanja po motornom prostoru pa onda se misliš da to nije baš bilo održavano pa vjerojatno ima troška da ga se dovede u red. A prošli tjedan sam prelomio kupiti crnog iz Osijeka jer je cijena došla na 30k što mi je bilo u gabaritima a djelovaju je mehanički vrlo uredan. Ali kada sam nazvao kolegu netko je bio brži tako da ništa ni od toga :)
Koji crni iz Osijeka je bio 30k€?
Onaj sto je prosle godine bio oglasen za 39 ili neki drugi?
Mensečini da da jer je vlasnik tog nekog crnog iz Slavonije neki dan zatvorio topic sa prodajom.