Re: ***Index, Čačkalo, Plavi oglasnik & Co*** - Oglasi i komentari
Nego na veselije teme, ima li itko iskustva sa registracijom USA importa koji je registriran u Poljskoj na njemačke tablice?
Sent from my SM-S938B using Tapatalk
To je "to all intents and purposes" - njemački auto.
Quote:
Originally Posted by
danko0013
Nego na veselije teme, ima li itko iskustva sa registracijom USA importa koji je registriran u Poljskoj na njemačke tablice?
Posto je vec regan u EU, postupak je isti kao za bilo koji drugi import auto u D.
Quote:
Originally Posted by
Perinho
Posto je vec regan u EU, postupak je isti kao za bilo koji drugi import auto u D.
Jesi siguran? Jer nema coc dokument.
Quote:
Originally Posted by
danko0013
Jesi siguran? Jer nema coc dokument.
Pa sta, kakve to ima veze, kako se onda regaju uvozi iz USA?
Odi na TÜV i pitaj, ali odgovor ti moze dati samo onaj TÜV gdje se radi "einzelabnahme" jer kad uvozis auto u D tamo moras ici, ne mozes u bilo koji TÜV.
kad uvozis u RH, ako nema COC, odes u stp da ti naprave utvrđivanje tehničke specifikacije. i dobijes tehničku specifikaciju koja je zamjena za COC
A jel se ne moze u ovlastenom dobit COC za neku kolicinu eura??
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Naravno da moze.
Pitanje je samo sukladnosti jer us auto se razlikuje od eu auta.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ne može se dobiti za US auto COC, nego tehnički pregled utvrđivanje sukladnosti.
Meni tražili email od ovlaštenog da ne mogu izdati COC, tehnička sukladnost bude gotova za nekoliko dana i košta 50 EUR.
Co2 emisiju ti računaju po nekoj formuli omjer kg/ks ili obrnuto zaboravio sam šta je točno čovjek rekao ništa ne mjere, uglavnom meni izračunali 282 co2 a tako je okvirno google pretraga pokazivala.
Quote:
Originally Posted by
BMW_Motorsport
kad uvozis u RH, ako nema COC, odes u stp da ti naprave utvrđivanje tehničke specifikacije. i dobijes tehničku specifikaciju koja je zamjena za COC
Neće ici za HR za to znam skroz proceduru i znam kako budu odredili Euro normu i po tome co2.
Konkretno problem je ti modeli u EU imaju opf a ovaj iz USA nema, da li i dalje bude dobio Euro 6 i koliko co2 bude upisano, kao prije opf u EU ili neka treća vrijednost.