Re: ***Index, Čačkalo, Plavi oglasnik & Co*** - Oglasi i komentari
Ima i u Behaji sa 580t, nikad taknut lanac ni internalije motora. Zamijenjena samo remenica radilice i remen 2x, cak ni vodena nije dirana. [emoji854]
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ma ima takvih auta koji samo idu i ništa ne pitaju...
https://www.vecernji.hr/vijesti/foto...-680444?page=3
Ako je onaj junak da Daciom mogao milion onda je sramota da je za bmw 500k uspjeh.
Sent from my SM-S938B using Tapatalk
Quote:
Originally Posted by
danko0013
Ako je onaj junak da Daciom mogao milion onda je sramota da je za bmw 500k uspjeh.
Milijun u Daciji nije uspjeh auta nego vozača. Zamisli tragedije toliko vremena provesti u Daciji...
Quote:
Originally Posted by
Luka_ri
Milijun u Daciji nije uspjeh auta nego vozača. Zamisli tragedije toliko vremena provesti u Daciji...
Pa sta je onda vozač neusjepjesan jer mu 530d nije izgurao pola miliona bez promjene motora?
Quote:
Originally Posted by
danko0013
Pa sta je onda vozač neusjepjesan jer mu 530d nije izgurao pola miliona bez promjene motora?
Nisi skonta...
Milijun u Daciji je patnja. Sve da moze i tri milijuna tko bi je toliko vozia... 🤣🤣🤣🤣
Quote:
Originally Posted by
Luka_ri
Nisi skonta...
Milijun u Daciji je patnja. Sve da moze i tri milijuna tko bi je toliko vozia... [emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji1787]
Jbg voze ljudi, budget za auto i mogućnosti nisu svima da daju 30k za auto koji im se sviđa nego voze ono sto si mogu priuštiti. Doduse to se ne bi reklo da radi puno ljudi jer kod nas je normalno da Se kupi auto koji be mozes odrzavati.
Ja vozim daciu od firme. Napravio sam u zadnja 3 mjeseca 8500 km... nist me ne pitajte...
Quote:
Originally Posted by
night rider
Ja vozim daciu od firme. Napravio sam u zadnja 3 mjeseca 8500 km... nist me ne pitajte...
Moje saučešće...
Dacia me ne zanima kao brand previse, ali kad cu kupovat mislim da cu za 25-30 000E radije uzet Vitaru/Corollu ili slicno nego rabljenog Bmw-a. Ovo sto Danko kaze zapravo...