Re: ***Index, Čačkalo, Plavi oglasnik & Co*** - Oglasi i komentari
Quote:
Originally Posted by
Firechicken
Da po nesto idemo to bi bio M3 e92, ali nista od sirenja voznog parka jos bar 2-3 godine, prebit ce me zena [emoji28]
Ali da, iduci ce sigurno bit V8, da li LS7 ili S65, ce vidimo [emoji846]
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Imaju oni i E92 [emoji16]
Sent from my SM-S938B using Tapatalk
Quote:
Originally Posted by
Firechicken
Ovaj je sigurno krpanac iz amerike, ali konfiguracija je perfektna.
Ja da sada trazim e46 ili bi odvojio 40-50k i gledao top primjerak, ili pak uzeo nesto ovako iz US za ispod 10k, preletio motor, ovjes, slozit limariju i gazio ga po alpama bez razmisljanja o depricijaciji i kilometrima, Ed Bolian style.
https://www.otomoto.pl/osobowe/ofert...-ID6HHz7x.html
Quote:
Originally Posted by
Firechicken
Guglaj Marimux.
To je prilicno poznat lik na njemackoj auto sceni "Marius RBE", imas cak i videe na njegovom YT kanalu di obilazi aute po Japanu/Koreji i snima ih za kupce.
Provjerena prica i konkretno ime i firma iza svega.
Meni je najbitnije ta konfiguracija pa me ne brine ako je bila manja šteta što crveni i najavljuje aftermarket farovima i žmigavcima, a Aplus gume ne ulijevaju povjerenje. :laugh:
Realnost je ta da je većina tih auta vidjela limara u manjem ili većem opusu pa mi to nije deal breaker za dobru konfiguraciju (najpovoljniji US cabrio u bezveznoj Mysticblau s SMG-om i najgorim sivim interijerom dominiraju na oglasnicima), ali slažem se s Firechickenom da je bolje kupiti razbijenog na izvoru pa te zahvate napraviti sam.
Zbog dobre konfiguracije bi prihvatio kompromis cabrio/SMG , npr. ovdje je interijer top a ni cijena nije pretjerana ko za onaj drugi zeleni cabrio.
https://www.kleinanzeigen.de/s-anzei...2349-216-18268
Ja kad bi ponovno uzima e46 m3 smg bi bija obavezan. Savršeno/nesavršen. Jednostavno mi ima nešto u toj kombinaciji. Koje su cijene u Kanadi i americi. Ima neko link di ih gledate.
Quote:
Originally Posted by
bestiale
Ja kad bi ponovno uzima e46 m3 smg bi bija obavezan. Savršeno/nesavršen. Jednostavno mi ima nešto u toj kombinaciji. Koje su cijene u Kanadi i americi. Ima neko link di ih gledate.
Ja gledam preko autotempest ali to su ispravni, za ostecene moras kopati po aukcijama.
Sent from my SM-S938B using Tapatalk
Ja bi isto kupio m3 e46/e92 pa ako ce bit zaineresiranih….
Trebao bi ic u 1.mj u NY pa sam mislio spojiti ugodno sa korisnim[emoji23][emoji23]
Sent from my iPhone using Tapatalk
Quote:
Originally Posted by
marin2405
Ja bi isto kupio m3 e46/e92 pa ako ce bit zaineresiranih….
Trebao bi ic u 1.mj u NY pa sam mislio spojiti ugodno sa korisnim[emoji23][emoji23]
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ja sam prvi mjesec u Kini, haj pa slozimo video odakle je bolje uvest auto [emoji28][emoji28]
Ja sam na proljeće u Drnišu, pa ćemo vidit di je najbolje.
Quote:
Originally Posted by
marac83
Sta mu je preslagiva motor na maloj kilometraži
Poslano sa mog SM-S916B koristeći Tapatalk
A nije preslagivan, kod mene je mijenjan cijeli asortiman brtvi, semeringa, raznih crijeva (upravljanje, gorivo), lanac nije trebalo dirati, pregledan je. Uz to natezači, rolice itd. Što je on k tome dodao, ne znam, možda rashladni sistem. Ja osim jednog stražnjeg ramena nisam dirao ovjes, on je još osvježio ovjes u nekoj mjeri, stavio nove amortizere i opruge i kočnice. Kod mene je bio na HR oprugama, on je stavio stock visinu.
Auto je sada još bolji nego je bio kod mene (iako ja ne bih deletao M volan i 16:9 koje sam ugradio), a da li je za 22k dobar, tržište će reći. :)
Bavim se cestovnom logistikom, ali probam pomoći i u ostalim segmentima ako ima pitanja...
Pa ima u HR G30 530d sa 520tkm. Samo je motor mijenjan pa ka fol ima 180tkm...