Re: ***Index, Čačkalo, Plavi oglasnik & Co*** - Oglasi i komentari
Quote:
Originally Posted by
estoril
Ovaj je sigurno krpanac iz amerike, ali konfiguracija je perfektna.
Ja da sada trazim e46 ili bi odvojio 40-50k i gledao top primjerak, ili pak uzeo nesto ovako iz US za ispod 10k, preletio motor, ovjes, slozit limariju i gazio ga po alpama bez razmisljanja o depricijaciji i kilometrima, Ed Bolian style.
https://www.otomoto.pl/osobowe/ofert...-ID6HHz7x.html
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Quote:
Originally Posted by
Firechicken
Ovaj je sigurno krpanac iz amerike, ali konfiguracija je perfektna.
Ja da sada trazim e46 ili bi odvojio 40-50k i gledao top primjerak, ili pak uzeo nesto ovako iz US za ispod 10k, preletio motor, ovjes, slozit limariju i gazio ga po alpama bez razmisljanja o depricijaciji i kilometrima, Ed Bolian style.
https://www.otomoto.pl/osobowe/ofert...-ID6HHz7x.html
Ma kakvih 40-50 uzeti amera poriktati ga i gas u pod. Kad se ide po njega [emoji16]
Sent from my SM-S938B using Tapatalk
Quote:
Originally Posted by
danko0013
Ma kakvih 40-50 uzeti amera poriktati ga i gas u pod. Kad se ide po njega [emoji16]
Sent from my SM-S938B using Tapatalk
Da po nesto idemo to bi bio M3 e92, ali nista od sirenja voznog parka jos bar 2-3 godine, prebit ce me zena [emoji28]
Ali da, iduci ce sigurno bit V8, da li LS7 ili S65, ce vidimo [emoji846]
Ja sam zainteresiran za E93 M3 iz USA, ako se netko hoce pridruzit da smanjimo troskove.
Quote:
Originally Posted by
Perinho
Ja sam zainteresiran za E93 M3 iz USA, ako se netko hoce pridruzit da smanjimo troskove.
Jesi se javio nekoj firmi koja odraduje transporte, s njima se da uvijek kemijat?
Naravno ovisno o lokaciji u US, ali se moze odradit za nekih 2k$, tipa New Jersey ili Baltimore, Los Angeles i zapadna obala su nesto skuplji.
Pricam o Rotterdamu ili Bremerhavenu kao cilju.
Samostalno ganjat kontejner pa dijelit troskove se isplati samo ako cete ti i taj netko ga jos napunit sa glupostima pa da ima racunice, u suprotnom se ne isplati zajebavat radi mozda 1000€ ustede neke.
Kad vec laprdamo o tome, imamo nekog u spediterskim vodama ovdje? Konkretno me Kina zanima, transport teske masinerije.
Zar nije @ZM4 u spediterskom biznisu?
Ako znas za neku firmu koja to radi, daj link, ja sam se ubio googlajuci za one E93 M3 iz Juzne Koreje i nista nisam nasao pa sam odustao.
Quote:
Originally Posted by
Perinho
Zar nije @ZM4 u spediterskom biznisu?
Ako znas za neku firmu koja to radi, daj link, ja sam se ubio googlajuci za one E93 M3 iz Juzne Koreje i nista nisam nasao pa sam odustao.
Guglaj Marimux.
To je prilicno poznat lik na njemackoj auto sceni "Marius RBE", imas cak i videe na njegovom YT kanalu di obilazi aute po Japanu/Koreji i snima ih za kupce.
Provjerena prica i konkretno ime i firma iza svega.
Quote:
Originally Posted by
IgorK
Bivši Petrov E38.
Sta mu je preslagiva motor na maloj kilometraži
Poslano sa mog SM-S916B koristeći Tapatalk