Re: ***Index, Čačkalo, Plavi oglasnik & Co*** - Oglasi i komentari
Iz vani top unutra užas. Jbt koja cijena.
Da sam zna čuvati ga koju godinu još
https://suchen.mobile.de/fahrzeuge/d...fa0c4b1&vc=Car
Motor i getriba izgledaju ok. Ostalo je malo slabije.
Quote:
Originally Posted by
Luka_ri
Dušu dalo za swap [emoji1787][emoji28]
Ima GT86 sa riknutim motorom po 7-8 [emoji16]
Sent from my SM-S938B using Tapatalk
Quote:
Originally Posted by
Z4 M
Dost dobra kombinacija boja ali ipak mi se čini puno preskup s obzirom na najnepoželjnjiju kombinaciju Cabrio/SMG za E46 M3. Jel pratiš generano razvoj cijene E46 M3, da li je počela stagnacija?
Mislim da je vrhunac prijeđen. Bilo je na aukcijama zadnjih dana auta koji su prodani ispod 30k, i to coupe izvedbe.
Quote:
Originally Posted by
IgorK
Mislim da je vrhunac prijeđen. Bilo je na aukcijama zadnjih dana auta koji su prodani ispod 30k, i to coupe izvedbe.
Nadam se da si u pravu a letimični pogled Perinu pretragu daje dodatne dokaze toj tezi:
Naoku uredan Imolarot coupe manual s 88tkm za 30k
https://suchen.mobile.de/fahrzeuge/d...m&vc=Car&s=Car
Quote:
Originally Posted by
estoril
Dost dobra kombinacija boja ali ipak mi se čini puno preskup s obzirom na najnepoželjnjiju kombinaciju Cabrio/SMG za E46 M3. Jel pratiš generano razvoj cijene E46 M3, da li je počela stagnacija?
Kopiram link s drugog foruma, samo jer je Individual auto. Inače par puta godišnje pogledam E46 M3 i E39 M5 online. Stagnacija je stigla unutar zadnjih godinu dana, ali reko bih da se događa i suženje izbora. Puno je manji izbor auta danas nego prije 2, a pogotovo recimo 4 godine. Odnosi se to na mnoge poželjne modele u rasponu 20-30 godina starosti.
Quote:
Originally Posted by
estoril
Ovaj možda nije idealan primjer, US import lociran u Poljskoj, solidan je rizik i da je bio sašiven i da su kilometri reducirani.
Konfiguracijski je savršen, M textur sjedala, manual, imolarot...
Iz nekog razloga na aukcijama ovi youngtimeri ne prođu bogzna kako visoko ponekad.
Quote:
Originally Posted by
IgorK
Neke turbo lude oem kombinacije budu imale top cijenu to je tako uvijek i udarale iznad prosjeka ali npr sivi sa crnim interijerom ili razni slaganci ne budu sigurno hvatali brojke kao u trenutku hype oko modela.
Sent from my SM-S938B using Tapatalk