Re: ***Index, Čačkalo, Plavi oglasnik & Co*** - Oglasi i komentari
Quote:
Originally Posted by
Fix
Meni za malo, inicijalno je bio malo preko 8k. Onda su ga ovi kupili i odmah dalje stavili u oglas za 11 i kusur, sad je spao ispod 11. Ono što je mene odvratilo je mudri savjeti da nije vrijedno muka za swap i da nije u orginalnom stanju ( M paket). Ali ako netko traži e36 šestak nije da ima nekog izbora. Možda netko ima mjenjač i zna ga zamjenit pa mu to nije problem.
Meni je cool, makar inace ne volim te rane e36ice. Ovaj je skroz zanimljivo konfiguriran. Fale mu krem kozna sport sjedala. :)
Koja je to raketa bila 91' negdje...
@variable, imas crnog M3 amerikanca kod Zapresica. Ne znam jesmo li taj komentirali i da li ti je uopce zanimljiv detunirani M?
Quote:
Originally Posted by
Fix
@variable, imas crnog M3 amerikanca kod Zapresica. Ne znam jesmo li taj komentirali i da li ti je uopce zanimljiv detunirani M?
Onaj sta je prevara?
Poslano sa mog SM-S916B koristeći Tapatalk
Tako je, bio bi zanimljiv da je nekoliko tisuća jeftiniji i da nije "prevara" (tj bio ubiven i skrpljen a prodaje se pod kolekcionarski) :D
Stvarno volim e36, i moj prvi je bio limo..
Ali bostongrün limuzina sa krem klupicama, bez klime, zbilja ne vidim privlacnost, osim zvuka M50 apsolutno nista nije napeto na tom autu..
A zeleno/krem varijante su mi vise za Porsche, na entry level BMWima mi bas ne zgleda.
Sad kad malo bolje razmislim, samo hejtam zadnje dane [emoji28]
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Daleko od toga da je auto za otići i kupiti, ali naprosto izgleda kao da je ovo ponuda negdje iz Francuske, a ne iz naše močvare. Ali ovdje ni prodavač nije na glasu...
Meni je valjda ta boston grün boja bas ok.. Valjda nostalgija, sjecanje na momacke dane , jer sam imao e36 limuzinu u toj boji 😆.. Samo estoril blau je mocnija od nje haha