Re: ***Index, Čačkalo, Plavi oglasnik & Co*** - Oglasi i komentari
za Online odjavu, ne samo na prometnoj nego i na onim njihovim plaketama postoji kombinacija brojeva i slova koje koje treba unijeti u sustav da bi se vozilo odjavilo..
Koja je priča sa modifikacijama? Ovom piše da "DODATNO VGRAJENO NASTAVLJIVO PODVOZJE BILSTEIN B16. NOVE KPL ZAVORE SPREDAJ EBC."
Ako sam shvatio prilikom procesa uvoza auto ide na homologaciju i radi ovoga nece proći.
Ako ima certifikat proizvođača proći će, pitao na tehničkom doduše za auspuh čovjek mi rekao treba potvrda proizvođača.
Quote:
Originally Posted by
variable
Koja je priča sa modifikacijama? Ovom piše da "DODATNO VGRAJENO NASTAVLJIVO PODVOZJE BILSTEIN B16. NOVE KPL ZAVORE SPREDAJ EBC."
Ako sam shvatio prilikom procesa uvoza auto ide na homologaciju i radi ovoga nece proći.
Napraviš atest, ko da je i HR vozilo koliko znam. Ili mazneš u Tome M3 original ovjes na par dana.:laugh:
Quote:
Originally Posted by
variable
Ako pise u prometnoj normalno prolazi homologaciju i upisuju mu se preinake.