Re: ***Index, Čačkalo, Plavi oglasnik & Co*** - Oglasi i komentari
Ne boj se..znan ih sve. [emoji28]
Poslano sa mog SM-S916B koristeći Tapatalk
Quote:
Originally Posted by
Toni
Ovo je moj favorit
I found an interesting offer! Take a look:
https://m.mobile.de/fahrzeuge/detail...pp_android_vip
Poslano sa mog SM-S916B koristeći Tapatalk
Quote:
Originally Posted by
Toni
Vrh mi je Pioneer sa imitacijom drveta, jbt tad su kazici bili pojam [emoji3059]
Sent from my SM-S938B using Tapatalk
Estoril Blue - majka. Daleko najbolja boja na E36 M3 limuzinu. Slijedi je technoviolet
Quote:
Originally Posted by
marac83
Dobar je taj, boja je majka i individual unutra.
Malo me žulja ova Estonija, i za tu lovu mora biti 3.2.
Quote:
Originally Posted by
Toni
Dobar je taj, boja je majka i individual unutra.
Malo me žulja ova Estonija, i za tu lovu mora biti 3.2.
iznenadio bi se
kolega doveo 991 od gore,
slab oglas, sve onak s figom u đepu
išao gore avionom na rizik
a kad tamo
lik pun ko brod, ozbiljna kolekcija,
ispao prodavatelj pravi gospodin
Quote:
Originally Posted by
marac83
Ljubićasti je i meni najdraži. I mene žulja Estonija. Ni plavi nije loš ali žulja me turčin koji ga prodaje. Što se tiče crvenog iz Duge Rese, zvao sam primarno pitati za papire, budući da je na PP tablama može bit svašta i kako sam i slutio radi se o autu sa njemačkim papirima. Dakle treba ga uvesti administrativno, iako od 1.1. (pošto je 1996) će imati 30 godina pa će se moći uvesti kao oldtimer. Inaće 2 panela su mu lakirana (gepek i još nešto) prije 10 godina, limarija je bez hrđe, naovdno je 12 godna u vlasništvu (iako to mi djeluje da je prije neko dobio pod račun ili uletilo "povoljno"). Njemački papiri + cijena + crvena boja (pregorio bi drugo dvoje da mi se sviđa kako izgleda ali crvenu ne mogu očima gledat, ideja je bila stavit neki wrap ako bi ga kupio) su dovoljno da se ipak ohladim od konkretnog primjerka. Ovo mu je unutrašnjost, djeluje OK:
https://i.postimg.cc/Y4Ry3xKy/Facebo...7642721916.jpg https://i.postimg.cc/t1km5zQD/Facebo...7541253102.jpg
Bilo je zanimljivih ponuda tjekom godine, ali logistika je tu glavni problem, Bordeaux ili Španjolska su u pizdi martenoj, a jedan iz aušvica (prodan je) amer za 16k je izašao taman kada je djete krenulo u školu i poso se zahuhao tako da nisam imao šanse da se organiziram otići. Itd... računam od 1.1. 1996 će biti puno povoljniji za uvoz pa ne škodi se strpiti još malo. Iako da se konpakt proda bi vjerojatno već nešto kupio do sada, ne nužno ni M3 :D
Želja je e36 limuzina (ali slab sam i na e28) jer mi se sviđa kako izgleda. A ITB koji dođe u M3 mi je poanta "vikend auta" (subjektivno pojimanje izraza) iako nije nemoguće to staviti i na običnog šestaka. Ali solidan šestak je već na pragu M3 teritorija i onda kad već gledaš zaćas sa 15k dođeš na 30k. Pa kada je bal...
Primjer auta koji bi razmotrio iako je kupe jer mi je prekrasan u ovoj kombinaciji boja i BEZ eMpaketa:
https://www.autoscout24.com/offers/b...b-ba44dd24512f
Ne kupuje se tebi taj auto, u suprotnom bi vec bio doma, ne bi te ni jedna spanjolska sprijecila u tome [emoji28]
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Quote:
Originally Posted by
variable
Iako da se konpakt proda bi vjerojatno već nešto kupio do sada, ne nužno ni M3 :D
Bez ljutnje, ali za te novce koliko trazis neces ga prodat nikad, pa cak ni tad.
Ajde da je to normalni auto, ali kompakt ni pod razno, najnepozeljniji BMW, budi realan, ako dobijes 5k€ mozes slavit.
Samo da podijelim svoje iskustvo, kupio auto sa nekim ružnim naljepnicama naravno skinuo ih, samo ću reći ako mi ubuduće ijedna mala naljepnica bude na autu koji želim kupiti okrećem se iste sekunde ma koliko dobar bio, skidanje odradio po savjetu i sa opremom radnje koja se bavi time ali to je muka na kvadrat. Tako da kad pročitam folija ko nije skidao ne zna šta ga čega.