Re: ***Index, Čačkalo, Plavi oglasnik & Co*** - Oglasi i komentari
Sad vidim slike.
Lijepo, ali znači nije M sport. Mislim da ne bi imao problema uhvatit oko 8k€. Za više bi vjerojatno trebao čekat dok ne naleti kupac koji baš to traži. Iskreno, da je M sport s tako malom kilometražom, ja bih dao oko 12 bez greške.:D
Nije m sport...ima malo estetskih mana izvana
Poslano sa mog Redmi 8 koristeći Tapatalk
Ja sam ponudia 7, al nema sanse da ga se proda dok je stari ziv... Auto ima 39.000milja i unutra je sve tvornicko... Vridi on bar jednu priko 10 po mom misljenju... Samo je pitanje kad bi neko dosa dal za misec il za 2g
Čudna vremena došla da se više neprodaju stara auta ako su u dobrom stanju.
Neznam koji je razlog...
Izvana izgleda ko da ima 139k bar..
Poslano sa mog SM-N950F koristeći Tapatalk
Pa da imaš takav auto koliko bi novca trebalo za zamijeniti ga za nešto bolje?
Uostalom, može li se uopće naći neka limuzina unutar 5 godina starosti sa atmosferskim motorom 4+ litre?
Dobar 540i sa 65.000 kilometara može godinama biti i umjereni DD uz plinsku instalaciju. Auto sa puno gušta i malo potencijalnih problema. Eventualno prebrtviti motor za koju godinu i vozi dalje.
Sada će krenuti ono siktanje "star je" ali ni ta starost nije što je bila :msn-wink:
Ti osmaci vole prolijevat ulje i puno je dijelova, po staroj BMW tradiciji plastično, a ne bi trebalo bit. Najveći problem su im plastični klizači lanca, traju oko 150000km i mogu napravit pravu pizdariju kad se raspadnu.
Quote:
Originally Posted by
Luka_ri
Pa da imaš takav auto koliko bi novca trebalo za zamijeniti ga za nešto bolje?
Uostalom, može li se uopće naći neka limuzina unutar 5 godina starosti sa atmosferskim motorom 4+ litre?
Dobar 540i sa 65.000 kilometara može godinama biti i umjereni DD uz plinsku instalaciju. Auto sa puno gušta i malo potencijalnih problema. Eventualno prebrtviti motor za koju godinu i vozi dalje.
Sada će krenuti ono siktanje "star je" ali ni ta starost nije što je bila :msn-wink:
Frend je platio kompletno brtvljenje motora 6tkn kod dobrog mehaničara sa svim OEM brtvama,n62b44 motor.
Sad će ubrzo druga godina od toga i nigdje još nije pustilo ulje.
Prvo je stavio zamjensku brtvu ventila i propišala je nakon godinu dana.
Eto.
Prijatelju nisu mogli riješiti crvenu lampicu airbaga na E61 i daljinsko otključavanje pa ga je to ispalo malo preko 7.000 kuna.
Vjerujem da bi svi mi radije platili brtvljenje motora 6k nego lampicu i daljinski 7k.
Za cca 15-20t Km godisnje je steta u ovakav auto ubaciti plin. Ako je X5 s tim motorom trosio 15-16lit, onda ovaj mora ici bar 2lit nize.
Poslano sa mog SM-N950F koristeći Tapatalk