Re: ***Index, Čačkalo, Plavi oglasnik & Co*** - Oglasi i komentari
Na njuskalu je car vertical postao nesto slicno ko prije "vozila ga baba u njemackoj" [emoji1787][emoji1787]
Gesendet von meinem SM-S921B mit Tapatalk
A nemora bit tako. Prijatelj je kupio škodu octaviu rs 2023.godiste. u Dugom Selu u nekoj autokuci. Provjerio je auto na car verticalu i reko to vlasniku autokuce. A vlasnil na to njemu da je bacio pare jer on vec ima izvjestaj za taj autoi da bi mu ga dao da je pitao. Ali opet to je autokuca. Nije privatni prodavac.
Quote:
Originally Posted by
night rider
A nemora bit tako. Prijatelj je kupio škodu octaviu rs 2023.godiste. u Dugom Selu u nekoj autokuci. Provjerio je auto na car verticalu i reko to vlasniku autokuce. A vlasnil na to njemu da je bacio pare jer on vec ima izvjestaj za taj autoi da bi mu ga dao da je pitao. Ali opet to je autokuca. Nije privatni prodavac.
kupis auto koji je nedavno razbijen u svrhu popravka,prodaje i zarade. ako odma kupis CV izvjesce, u njemu vjerojatno nebude ta šteta, dok za 6 mjeseci ili godinu dana, vec bi mogla biti. ja da koristim CV nebi se pouzdao u to izvjesce, nego narucio svoje.
Frend kupio auto koji je bio lakiran i popravljan na sve strane i to jako loše, a CV izvješće sasvim uredno.
Zašto? Pa netko je razbio auto, prošlo je sve bez policije i osiguranja, te ga popravio kod Štefa u šupi.
Bilo je i priče ovdje na forumu da je netko od kolega prvi vlasnik nekog g20, nikad razbijan, a u CV izvješću prijavljena šteta.
Platio sam ga i ja za nekoliko automobila.
Ali ne s namjerom da ću otkrit ne znam šta, nego s namjerom daljnje prodaje da mi se ne javljaju pametnjakovići i mašu pred nosom s CV izvješćem.
Pretpostavljam da kolega kupuje auto za daljnju prodaju pa ga zato zanima CV izvješće, ne vjerujem da je tolko naivan da se u to pouzda.
CV nije sveto pismo ali zna biti koristan.
Puno je lakse prodati auto kad je CV uredan😉
Govorimo o autima 10+t€
Pitas pa ako ima ima,najmanji problem je dati par eur idealno dok gledas auto pa mozda dobijes argument za bolju cijenu.
Evo nedavno je bio 218d coupe na njusci, text samo takav, slike san snova,... Auto je bio totalka
Poslano sa mog RMX2170 koristeći Tapatalk
Ja to gledam ovako: zahvaljujući CV-u znaš sigurno da je auto bio razbijen. Ali ne znaš da sigurno nije bio razbijen.
Evo sedmare dobre
https://www.njuskalo.hr/auti/bmw-ser...oglas-47346447
Poslano sa mog SM-G965F koristeći Tapatalk
I found this offer at 𝗺𝗼𝗯𝗶𝗹𝗲.𝗱𝗲:
BMW M3 B - Oldtimer (EZ: 29.06.1995)
First Registration: 06/1995 Mileage: 169,080 km Fuel: Petrol Power: 210 kW (286 hp)
Price: €22,000
https://link.mobile.de/bP6qnmdE3pk2dJp5A
@variabilni, sto se čeka?
Cijena vrh...vidin zadnji lim je uhvatila hrđa,pitanje kakav je ostatak
Poslano sa mog SM-S916B koristeći Tapatalk