Re: ***Index, Čačkalo, Plavi oglasnik & Co*** - Oglasi i komentari
A Mata? 🫠
Sent from my iPhone using Tapatalk
Quote:
Originally Posted by
Luka_ri
Da... jer ti se ljudi smiluju pa ti poklone 20, 30, 40, 50 k€ ili koliko treba. Nema tu milosti Pere dragi - ili zaradiš ili ne zaradiš.
Pa zadnjih 5 postova kukaš kako bi kupio, ali nemaš para. E sad si dobro plaćen i ne moraš izvoditi eskapade da bi si ispunio bilo koju materijalnu želju. Ali ipak moraš dovlačiti auto iz Koreje i kombinirati hoćeš li odraditi veliki servis na Focusu. Kontradiktoran si.
O smislu života sigurno ne bi od tebe učio, ali hvala ti na pokušaju da ispadneš mudar. :bye1:
Lako je tebi, kleknes pred sponzora i dobijes M6 a ja za svoj M3 moram sam zaradit.
Ali svejedno se ne bih nikada mjenjao s tobom.
Quote:
Originally Posted by
luka92
A Mata? 🫠
Nisam bas ljubitelj skore i njegovog glazbenog opusa
Ni ja, osim Mate..
A jedna od ljepsih pjesama mi je od dukata - Vranac.
Quote:
Originally Posted by
luka92
Ni ja, osim Mate..
+1
meni osobno najbolja slavonska
https://www.youtube.com/watch?v=fzQC74pH33w
Odličan je i Vranac i Čordaš i Mata... još jedne od jačih su mi Sve ću prodat sutra, Berdaševa priča i Ćaća, uff najskuplje.
Buraz i ja smo godinama svirali u sastavu i orkestru pa sam posebno osjetljiv na tambure.
Quote:
Originally Posted by
solar
Nisam bas ljubitelj skore i njegovog glazbenog opusa
Dobra mi je heroji ne plaču..jel se tako zove
Poslano sa mog SM-G965F koristeći Tapatalk
Jedna koja je malo manje u opticaju i manje poznata, a menii je bas za dirnut u srce : “Kada Sava krene prema Brodu.” Strasna pjesma
Quote:
Originally Posted by
Perinho
Da, mislio sam da mi je prejak, dok nisam saznao da nisam ja bio kriv sto sam se izvrtio.
Sutra cu pricat sa covjekom iz te firme koja ih uvozi iz Juzne Koreje, imam xx pitanja, pa kad dobijem sve odgovore dobro cu odvagat jer nije to samo daj 27k€ i rijeseno je sve, ima tu jos troskova, samo osiguranje je 2,5-3k€ godisnje, moram unajmit jos jednu garazu, itd, itd, skup je to sport a nemam sponzora koji ce to placati umjesto mene a ja samo uzivati u vozikanju okolo.
Eto, napokon dobio covjeka na telefon i objasnio mi je kako sistem funkcionira, malo je duze trajalo jer sam se morao zbrojiti i oduzeti da li stvarno zelim ici u kupovinu ili ne, odlucio sam da kupujem auto i sad cu napisati postupak i koliko to traje.
1.000€ za rezervaciju auta, za provjeru da li ja auto jos uvijek dostupan, ako nije dostupan to se vraca.
Ako je dostupan, ide se u realizaciju i u roku 3-5 dana moram uplatiti 80% ukupne sume, posto auto kosta 27.000€ na cestu u Njemackoj, ja moram unaprijed uplatiti 21.000€, ostalih 6.000€ uplacujem za cca 2 mjeseca kad auto stigne u Rotterdam.
Igra samo i jedino uplata unaprijed, ja sam ponudio bankovnu garanciju, nije prihvaceno, oni ne nude nikakvu garanciju da cu u slucaju bilo kakvih problema svoje novce dobiti nazad.
Tako da nema nista od kupovine M3 E93 u Juznoj Koreji, to mi je prerizicno, 27.000€ baciti kroz prozor mogu i sam, ne mora to netko drugi uciniti za mene.
Gdje ima zelje ima i nacina Pero moj, ako su ti oni sumnjivi, a slazem se da mozda malo jesu, ima i renomiranih firmi koje to odraduju 100%, recimo MX Motorsport.
Sent from my SM-S918B using Tapatalk