Re: ***Index, Čačkalo, Plavi oglasnik & Co*** - Oglasi i komentari
DKG je dobar. Tu i tamo neki problem ali miljama od SMG.
Njima diffovi znaju bit pogibeljni.
Da ti nije M3 malo prejak, bar si tako govorio nedavno...
DKG je ok mjenjac, nije najbrzi na svijetu ali fino radi, s tim da treba ga odrzavat propisno.
Da, mislio sam da mi je prejak, dok nisam saznao da nisam ja bio kriv sto sam se izvrtio.
Sutra cu pricat sa covjekom iz te firme koja ih uvozi iz Juzne Koreje, imam xx pitanja, pa kad dobijem sve odgovore dobro cu odvagat jer nije to samo daj 27k€ i rijeseno je sve, ima tu jos troskova, samo osiguranje je 2,5-3k€ godisnje, moram unajmit jos jednu garazu, itd, itd, skup je to sport a nemam sponzora koji ce to placati umjesto mene a ja samo uzivati u vozikanju okolo.
Quote:
Originally Posted by
Perinho
Da, mislio sam da mi je prejak, dok nisam saznao da nisam ja bio kriv sto sam se izvrtio.
Sutra cu pricat sa covjekom iz te firme koja ih uvozi iz Juzne Koreje, imam xx pitanja, pa kad dobijem sve odgovore dobro cu odvagat jer nije to samo daj 27k€ i rijeseno je sve, ima tu jos troskova, samo osiguranje je 2,5-3k€ godisnje, moram unajmit jos jednu garazu, itd, itd, skup je to sport a nemam sponzora koji ce to placati umjesto mene a ja samo uzivati u vozikanju okolo.
DKG je super mjenjac, malo zivcan po gradu ali prilicno brz i pouzdan, downshiftovi s njim su jako zarazni, iako bi osobno V8 obavezno trazio manualnog sada, pogotovo cabrio varijantu, ali to sam ja.
Provjeri jos malo za osiguranje, meni koji sam osjetno mladi od tebe (SF18) je vollkasko e92 M3 bio oko 1500€, porez je oko 450€.
Preporuka kod svakog S65, nebitno odakle dolazi, odraditi letece preventivno, to ti je oko 1500€ kod renomiranih firmi, poklopce vanosa zamijenit za aluminijske (tvornicki se raspadnu pa zacepe sito ulja) aktuatore klapni gasa se rijesi tek kad odu, ostatak je prilicno bulletproof.
Ajde bas prenesi informacije koje dobijes, ja sam se isto opasno zapalio oper za e92 ali morat ce cekat, ne prodaje mi se jos M4 a ne mogu trenutno opravdat cetvrti auto 🥲
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Ja imam SF8, izgubio bonus kad sam kvrcnio E39 i morao od nule, ide osiguranje sa djelomicnim kaskom za 1.200 ali nema teorije da ga uzmem bez punog kaska a to nije ispod 1.200€ u nijednoj varijanti.
Racunam ja da bi bez obzira na malo km trebalo u njega uloziti jos 3-5k€ za posteni servis da se ima mir sljedecih bar 5 godina a to sve skupa dize ukupni trosak poprilicno visoko, plus onda moram uloziti lovu u veliki servis na Focusu jer nemam love i za M3 i novog karavana.
Evo ti besplatan savjet.
Spomeni direktoru da kupuješ takav auto. Njemu će se upaliti lampica kako da zadrži radnika za kojeg se otima konkurencija pa će ti firma kupiti auto i pobrinuti se da možeš uživati u njemu. A ti privatno kupi novu Mazdu6 i uživaj i u njoj svaki dan.
Nema na čemu.
Jesi ti tako "kupio" M6?
Ulizivao se sefu pa se on smilovao?
Ja sam zadovoljan poslom koji radim i dobro sam placen, ne moram izvoditi nikakve eskapade da bih si ispunio bilo koju materijalnu zelju.
Evo i tebi besplatan savjet, potrazi na youtube pjesmu "Andrija Čordaš" i posusaj je vise puta, pogotovo obrati paznju na stih "nije sretan tko puno ima, sretan je onaj kom malo treba".
Mozda onda shvatis stvarni smisao zivota.
Molim, i drugi put.
Da... jer ti se ljudi smiluju pa ti poklone 20, 30, 40, 50 k€ ili koliko treba. Nema tu milosti Pere dragi - ili zaradiš ili ne zaradiš.
Pa zadnjih 5 postova kukaš kako bi kupio, ali nemaš para. E sad si dobro plaćen i ne moraš izvoditi eskapade da bi si ispunio bilo koju materijalnu želju. Ali ipak moraš dovlačiti auto iz Koreje i kombinirati hoćeš li odraditi veliki servis na Focusu. Kontradiktoran si.
O smislu života sigurno ne bi od tebe učio, ali hvala ti na pokušaju da ispadneš mudar. :bye1:
Bio je Andra na svoju ruku.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Andrija Cordas i Sve cu prodat sutra u dusu diraju.
Mocna je slavonska pjesma.
Sent from my iPhone using Tapatalk