Re: ***Index, Čačkalo, Plavi oglasnik & Co*** - Oglasi i komentari
B5.5 ima prednji komplet neovisni ovjes, mislim da mu čak ni Alfa 147 nije tu konkurencija. Ja sam na 340tkm promjenio sve naprijed, to je bilo negdje 2018e, sve Lemforder, oko 1000€ s rukama tad. Još uvijek je sve na mjestu osim jednog ramena koje je otišlo na 480tkm.
Sko je b5.5 najbolje od passata, onda je stvarno Jelačića dobar. Jer ja ga nisam imao, a B7 mi je odličan.
Kum ima za do posla b5.5 4motion ima skoro 500tkm kod njega je doša sa malo ispod 200tkm. Od prvog dana kardan se tu i tamo zna ćuti i u ovih 300tkm nije postalo ništa intenzivnije.
Osim redovnih servisa minja je potrošne stvari, amortizere, kočnice, ovjes i prije cca godinu dana smo mu stavili 2 nove dizne.
Od ulaganja sad šta ima bi bilo lakiranje jer je lak izgorija na mistima i kaže da bi radi sebe killer novi stavija.
Unutrašnjost je malo pohabana, rukohvat, neke tipke i vozačev sic.
Mislin da je volan minja.
Kvačilo je prominija bivši vlasnik na 180tkm i evo do sad je u autu
Quote:
Originally Posted by
bestiale
Kum ima za do posla b5.5 4motion ima skoro 500tkm kod njega je doša sa malo ispod 200tkm. Od prvog dana kardan se tu i tamo zna ćuti i u ovih 300tkm nije postalo ništa intenzivnije.
Osim redovnih servisa minja je potrošne stvari, amortizere, kočnice, ovjes i prije cca godinu dana smo mu stavili 2 nove dizne.
Od ulaganja sad šta ima bi bilo lakiranje jer je lak izgorija na mistima i kaže da bi radi sebe killer novi stavija.
Unutrašnjost je malo pohabana, rukohvat, neke tipke i vozačev sic.
Mislin da je volan minja.
Kvačilo je prominija bivši vlasnik na 180tkm i evo do sad je u autu
Super auto.. ima ga meni susjed 350000km..96kw..odličan auto i nema problema
Poslano sa mog SM-G965F koristeći Tapatalk
Quote:
Originally Posted by
Cale
ma daj ove su mi najace, autu nikad nista......., a kad ga ides kupovat od tog istog onda auto ima mali milijon sitnica za popravit, te bali ulje, te nevalja ovjes, te ovo te ono....kojih cnrnih 400.oookm jbt to je vec grob ako nije servisiran kako treba i na vrime
ovo za filter i diskove necu ni komentirat
ima bit da se taj jedva i kotrlja, i kao nije mu nista
Inače je tema kako se motori raspadaju, Luka napiše: “Tocno to, meni je smijesno sto znam par tih motora koji imaju preko 300k i ljudi nikad nisu nista taknuli, auto ih sluzi i sve je top”.
Ja napišem vozili smo auto do 300, sad ima 400 i nikad ništa nije rađeno, misleći da motor nije otvaran pa čak ni zloglasni lanac mijenjan.
https://www.kleinanzeigen.de/s-anzei...nt=app_android
Svaka čast liku, po priči ga je sam napravia.
E36 M3 šasija, spojena s Volvo karoserijom i onda motor i getriba iz M5 E39.
od svega šta je umješano tu (svaka čast i izgleda odlično) oplate vrata su od e36 : II
Quote:
Originally Posted by
BladeRunner
Ovo izgleda jako jako zanimljivo.
Detalji na slikama sa krupnim planom me ugodno iznenađuju.
Gerade bei #Kleinanzeigen gefunden. Wie findest du das?
https://www.kleinanzeigen.de/s-anzei...ontent=app_ios
5x sam gleda o cemu se ode radi. Bolje da je lovu ostavija za nedaj boze motorschade [emoji85][emoji28]
Quote:
Originally Posted by
bglIS18
AliExpress pro level.[emoji23]
Poslano sa mog 23078PND5G koristeći Tapatalk