Re: ***Index, Čačkalo, Plavi oglasnik & Co*** - Oglasi i komentari
Quote:
Originally Posted by
BladeRunner
To sigurno ne može bit dobro, ja redovito ubacimo u sport mod jer vucaranje po magistrali često bude na 1200 okretaja.
Yup , same here. Voli ga drzat u nizim okretajima ako nije u sportu, u D modu ode uredno ispod 1500 ako si blag na gasu.
To ne moze biti dobro dugoročno ALI samo po sebi to nije uzrok problema po meni, kao sto je Fire rekao, tu je vise problema zajedno, nijedan sam po sebi nije odlucujuci ali sve skupa..
Ja gledam da napravim sto mogu ja sa svoje napraviti, ak rikne rikne, bit ce i lima i autiju.Po ovom kaj sam ja istrazivao, nisam nikakav strucnjak al po iskusvima ljudi iz DE ponajvise, zamjena ležajeva (glavnih obavezno, a onda zamjenis i letece) stvarno pomaže, recimo da je to ko veliki servis na normalnom autu gdje se mjenja lanac ili remen, e ovdje je malo opsezniji taj veliki servis :laugh:
Šteta sto nisu bolje napraviti to jer sto se performaci tiče motor baš vuče tj bolje rečeno gura , i meni odgovara auto po svemu s tim da opet nikako nebih imao takav auto kao jedini u obitelji, zbog gradske voznje pricam.
Quote:
ma daj ove su mi najace, autu nikad nista......., a kad ga ides kupovat od tog istog onda auto ima mali milijon sitnica za popravit, te bali ulje, te nevalja ovjes, te ovo te ono....kojih cnrnih 400.oookm jbt to je vec grob ako nije servisiran kako treba i na vrime
ovo za filter i diskove necu ni komentirat
ima bit da se taj jedva i kotrlja, i kao nije mu nista
moram i ovo prokomentirati, volio bih vidljeti f10/11 sa 400tkm u koji "nije nista taknuto". Moj je bio odrzavan pa nades hrpu sitnica, ulje slinilo blago gore negdje kod motora, flanđa nekakva plasticna napukla slinio antifriz, zastite amortizera, ima sitnica
sa duplo manje km i odrzavan auto, sa 400tkm volio bih vidjeti kak to radi i vozi
E91 ima 325tkm, Passat 495, 320td jedan 430+ drugi između 400 i 600. Svi su mnogo taknuti, što popravaka, što preventive.
E91 mi je najbitniji jer ga žena vozi većinom, mala s njom, tako da tu gledam da je nema šta ostavit na putu. Remenicu radilice sam kasnio mijenjat, ali sreća raspala se dok sam ja vozio i to kilometar od kuće. Passatu su uvik neke mušice ali dovest će te na odredište uvik.
Evo vrhunski daily
https://www.njuskalo.hr/auti/vw-pass...oglas-46732099
Poslano sa mog SM-G965F koristeći Tapatalk
Quote:
Originally Posted by
solar
57000 km!
Da..
Quote:
Originally Posted by
marac83
Je dok se ne raspadne prednji ovjes :D
Ali po mom misljenju najbolje od passata do dan danas je ovaj B5.5, samo ne 2.5tdi.
To je odlican auto, kog ne smetaju godine i manjak infotainmenta.
Quote:
Originally Posted by
irmascher
Je dok se ne raspadne prednji ovjes :D
Ali po mom misljenju najbolje od passata do dan danas je ovaj B5.5, samo ne 2.5tdi.
A u audio mog je isti...prednji ovjes[emoji28]
To je jedina mana...ali ceste su dobre..dijelovi pristupačniji..
Quote:
Originally Posted by
marac83
A u audio mog je isti...prednji ovjes[emoji28]
To je jedina mana...ali ceste su dobre..dijelovi pristupačniji..
Pa b5 i b5 :D su faktički ista platforma. Dok nije sa b6 passat otisao u nizi rang sa produzenom platformom golf 5.
Sad ovjes nije skup, ali prije 20g kad su ljudi počeli vozit te aute, koštalo je to poprilicno. Lafeta za primjeniti ko u priči.