-
Re: ***Index, Čačkalo, Plavi oglasnik & Co*** - Oglasi i komentari
a kaj sa onima koji imaju 7 8 10 auti i koji gledaju samo da se na prodaji okoriste i umjetno dižu cijene, selskom tehnikom moj je sad vrijedi više soma ?
-
Quote:
Originally Posted by
Perinho
Ne razumijem taj argument, "covjeku se ne zuri"??
Pa je li auto na prodaju ili ne, ako je onda treba otici sto prije, jer da nije tako ne bi ni bio na prodaju.
Puno je novaca,nema govora...ali možda čoviku stvarno ne igra da ga da pošto poto...takav sam i sam.
Poslano sa mog Redmi 8 koristeći Tapatalk
-
Čovjek se drži onoga da mu treba samo jedan kupac, ne treba ih sto... i čeka tog jednog.
Pa nije svima hitno prodati auto. Neki su si zamislili cifru ispod koje ne ide. Ako ode ode, a ako ne ode opet dobro...
-
Moj e46 je trenutno za 12k€ na mobile.de, iznenadujuce je puno poziva, od toga 2 ozbiljne ponude, za 10,5k i 11k.
Iako vjerujem da bi s cekanjem pravog kupca vjerovatno mogao dobiti tih trazenih 12k, onaj koji se prvi pojavi od gore na dvojice moze ga vozit kuci sto se mene tice, nema sanse da ga pustim da kampira do iduce sezone radi 1000€ gore dolje.
Ne znam kakav bi to e46 morao bit za 20k€, za bilokoji 330ci je to previse, a za M3 premalo.
Sent from my SM-G998B using Tapatalk
-
Tako se to radi, ako je na prodaju, znas da moras malo spusti cijenu i adio Mare, kakvo cekanje "pravog kupca" i slicne budalastine.
-
Ma to je čekanje jelena :jelen: a ne pravog kupca. Ljudi su skroz skrenuli sa tim cijenama :fish:.
-
Kakva su vremena iza nas kada su po oglasniku.hr bili M e46 u rasponu od 12/15k€[emoji23]
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
-
Quote:
Originally Posted by
sfreak
Komba boja je dominacija znači. Pablo se okreće u grobu i pita se zašto ovakav auto ovih boja nije bio u njegovo doba. Perverzija.
-
Uzas, bijelo, smedje, crno, alu, karbon, previse boja je tu u unutrasnjosti…
-
Quote:
Originally Posted by
Mouse-RI
Uzas, bijelo, smedje, crno, alu, karbon, previse boja je tu u unutrasnjosti…
Inače bih ti uvijek rekao u pravu si(i jesi, boja ko u priči), ali ovdje mi se to nekako sviđa 🙄
-
https://www.njuskalo.hr/auti/bmw-ser...oglas-38118028
Švercerska posla!
Onaj cabrio, gol ko pištolj kojeg sam gledao u 3. mjesec, koji je išao za 6400 €. Stavljene samo ljetne gume, felge i neki aftermarket hu sistem. Cijena uvećana za 3500 eura. Dobra marža.
-
Quote:
Originally Posted by
Ivan316i
A tom cijenom ce docekat jos puno sezona kod njega [emoji28]
-
Quote:
Originally Posted by
Firechicken
A tom cijenom ce docekat jos puno sezona kod njega [emoji28]
Slažem se. Da je i kožne siceve stavio, opet to ne opravdava 10 somova :)
-
Nema multifunkcije na volanu, rucna klima, treba tapeciranje ovih socijalnih siceva... Sve skupa, ok cijena bi bila oko 5000E. A za pohvalu je valjda sta je 3 puta poliran!?
-
Quote:
Originally Posted by
Fix
Nema multifunkcije na volanu, rucna klima, treba tapeciranje ovih socijalnih siceva... Sve skupa, ok cijena bi bila oko 5000E. A za pohvalu je valjda sta je 3 puta poliran!?
Da, to je super, weight savings..kome treba lak na autu..
-
Jos jedno ljeto i ode bezbojni :D
-
Ajde, uzdizao bi se u nebo da je forumski.
Izuzev ružnih felgi i nedostatka sportskih siceva, auto djeluje sasvim ok.
-
Quote:
Originally Posted by
Darjan
Ne znam, meni osobno neusporediv s npr firechickenovim 330i vertom, a razlika u lovi neznatna, ali eto ko voli nek izvoli.
-
Quote:
Originally Posted by
Darjan
tako nekako.
-
Nitko nije rekao da nije ok. Dapače, vozio se jako dobro.
-
Kakva svercerska posla? Ti ga nisi htio za 6 500, on ga je uzeo, ulozio, ocito nesto i zeli zaraditi, sta je tu krivo? Ako nisu vracani kilometri, di je problem?
Prodavac odredjuje cijenu, fiksna sigurno nije..
Poslano sa mog SM-N980F koristeći Tapatalk
-
https://www.njuskalo.hr/auti/bmw-525...oglas-38215501
Čini se jako dobar automobil. Kakvi su ovi motori?
Poslano sa mog SM-G965F koristeći Tapatalk
-
Po mom misljenju, taj M57 sa 197ks je najbolji bmw dizel ikad. Kad se uzme u obzir da je puno kulturniji i moderniji od M57 iz E39, a puno manje musicav od i dalje dobrog N57..
-
Quote:
Originally Posted by
marac83
Odlično izgleda. A motor je za preporuku...
-
Quote:
Originally Posted by
luka92
Po mom misljenju, taj M57 sa 197ks je najbolji bmw dizel ikad. Kad se uzme u obzir da je puno kulturniji i moderniji od M57 iz E39, a puno manje musicav od i dalje dobrog N57..
Hjoj ne mlati naravno da to nije najbolji Bmw diesel najbolji je m21d24 sa bosch pumpom ve6/10 na sajlu.
Onda ide m21d24 iz kocke sa glupim električnim gasom ( to mu je najveći problem)
a koga dalje je sve smeće koje iz generacije u generaciju dolazi sa sve većim brojem programiranih greški počevši od tds.a i njegovih 10 slabih točki m 57 je evoluirani tds sa malo pristojnijom glavom pa umjesto 400 000 km uspije dobaciti do 600 000 km .
Čak je i Hdi 2.0 iz Peugeota pristojniji motor od tih smeća iz bmwa.
-
M57 ne samo da je najbolji bmw dizel nego je sigurno medju najboljim modernim dizelima opcenito u auto industriji. Budimo realni, onaj tko ubije M57 i ne zasluzuje da vozi auto, taj motor iz zajebancije predje milion km. A sto se E60 tice vise vjerujem u one starije M57 sa gusanim blokom, npr onaj od 160kw, nego u taj alu iz LCI iako je i on dobar.
-
Quote:
Originally Posted by
SoundLunatic
M57 ne samo da je najbolji bmw dizel nego je sigurno medju najboljim modernim dizelima opcenito u auto industriji. Budimo realni, onaj tko ubije M57 i ne zasluzuje da vozi auto, taj motor iz zajebancije predje milion km. A sto se E60 tice vise vjerujem u one starije M57 sa gusanim blokom, npr onaj od 160kw, nego u taj alu iz LCI iako je i on dobar.
Potpisujem...
-
Quote:
Originally Posted by
v3kac
Hjoj ne mlati naravno da to nije najbolji Bmw diesel najbolji je m21d24 sa bosch pumpom ve6/10 na sajlu.
Onda ide m21d24 iz kocke sa glupim električnim gasom ( to mu je najveći problem)
a koga dalje je sve smeće koje iz generacije u generaciju dolazi sa sve većim brojem programiranih greški počevši od tds.a i njegovih 10 slabih točki m 57 je evoluirani tds sa malo pristojnijom glavom pa umjesto 400 000 km uspije dobaciti do 600 000 km .
Čak je i Hdi 2.0 iz Peugeota pristojniji motor od tih smeća iz bmwa.
Da, troši više i ide slabije od M57, a o ekologiji (to je samo njemački problem) da ne pričamo. A i M57 prelazi pola miliona kad se sjeti.
Taj motor iz 525d Lci je valjda najbolji omjer, nema puno konja, lijepo ide, troši malo...
Slažem se sa kolegom Soundlunatic u vezi gusenih blokova, ali je problem što u Pfl-u dobiješ stariju getribu koja je miljama iza one u LCI-ju.
-
Quote:
Originally Posted by
Luka
ali je problem što u Pfl-u dobiješ stariju getribu koja je miljama iza one u LCI-ju.
Po čemu? Brzini šaltanja, trajnosti ili mogućnosti tuninga?
Najveći problem tih getriba je što su stare i razjahane. Da je usporediti novu sa novom, sumnjam da bi itko primjetio značajnu razliku kod 6HP. 8HP je neki drugi svijet, iako po meni prenaglašen.
-
Po tome sto su sporije, tromije, losije, neugodnije, brundavije i trose vise goriva.
Dragi kolega nemoj biti kao ovaj gore sto je na losem dopu..
Slazem se ja da neke nove stvari nisu najbolje i najkvalitetnije, ali mjenjac je definitivni i neupitni korak naprijed
-
Pardon pardon pardon, ja sam mislio da pricamo o ZF6 vs ZF8.. Mea culpa!
-
Quote:
Originally Posted by
Luka_ri
Po čemu? Brzini šaltanja, trajnosti ili mogućnosti tuninga?
Najveći problem tih getriba je što su stare i razjahane. Da je usporediti novu sa novom, sumnjam da bi itko primjetio značajnu razliku kod 6HP. 8HP je neki drugi svijet, iako po meni prenaglašen.
Ako je SAG opcija onda je dosta razlike...
Sent from my Mi Note 10 using Tapatalk
-
Quote:
Originally Posted by
luka92
Po tome sto su sporije, tromije, losije, neugodnije, brundavije i trose vise goriva.
Dragi kolega nemoj biti kao ovaj gore sto je na losem dopu..
Slazem se ja da neke nove stvari nisu najbolje i najkvalitetnije, ali mjenjac je definitivni i neupitni korak naprijed
Tebi je mozak na losem dopu.
Da m21 ima manju korisnost od modernijih motora ima sigurno, ali da su moderni motori sa programiranim vijekom trajanja i budali ko ti bi valjda trebalo biti jasno.
Ja ti nemogu pomoci svima su vrata od skole bila otvorena.
-
Najveći napredak u zadnjih dvadesetak godina autoindustrije je u mjenjačima, sigurnosti i zvučnoj izolaciji.
-
Quote:
Originally Posted by
Darjan
Najveći napredak u zadnjih dvadesetak godina autoindustrije je u mjenjačima, sigurnosti i zvučnoj izolaciji.
I farovima, dodao bih...
A ove nijanse među 6HP mjenjačima nisu vrijedne spomena. Prvenstveno zato jer ih je 90% spremno za remont.
-
I tome sto je jadni bmw izbacija m20/21 naftasa iz ponude..kakav korak nazad. Cak vise nemogu nit 600tkm prevaliti.
Btw sto se tice ovog 525d,stari je imao donedavno...jako zahvalan auto. Nije velik potrosac,ide pristojno a kome fali snage uvik ga moze nacipati. To je isto 3.0 masina. Getriba je dobra kad je u dobrom stanju,nije 8hi ali jbg sluzi solidno. Ko pridje s nekog starijeg automata u 6hp ovo ce mu biti ka dogbox [emoji16]
-
-
Tu sam samo da komuniciramo cinjenicama i konkretnim primjerima ovo moja baba imala kraca joj noga cipiranje kurac palac to su babske price.
-
Quote:
Originally Posted by
Luka_ri
I farovima, dodao bih...
A ove nijanse među 6HP mjenjačima nisu vrijedne spomena. Prvenstveno zato jer ih je 90% spremno za remont.
Farovi upitno od 20 autankoje sam imao i valjda 200 300 koje sam vozio kramp od e34 je imao top lampe bile su u top stanju sa hella zaruljama dan. To mu je valjda jedina dobra stvar bila