Re: ***Index, Čačkalo, Plavi oglasnik & Co*** - Oglasi i komentari
Navalite tko ima volje. [emoji16]
https://www.kleinanzeigen.de/s-anzei...nt=app_android
Gesendet von meinem SM-S921B mit Tapatalk
Quote:
Originally Posted by
peepe
Pa ima m5.0d za 14-15 pa bolje njega uzeti ionako popravak dode na isto.
Gerade bei #Kleinanzeigen gefunden. Wie findest du das?
https://www.kleinanzeigen.de/s-anzei...nt=app_android
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Quote:
Originally Posted by
danko0013
Katastrofa mi je iznutra, ja ne znam gdje im glava bila kad su to radili, u biti ML pretvorili u GLE, ako idem na novije ne znam sta od motorizacije, za svakog čitam o problemima, kvaliteta interijera mi ne opravdava cijenu, jos im najbolji ispadnu AMG a onda smo vec u sferi cijena gdje biram a tu mi oni nisu po ničemu zanimljivi.
GLS350d kod kuma, kupljen novi u 4/2020....
Svako malo neka sitnica, tipke za siceve iza otpadaju, u svjetla mu voda ulazi, itd itd...
Quote:
Originally Posted by
Vlado206
GLS350d kod kuma, kupljen novi u 4/2020....
Svako malo neka sitnica, tipke za siceve iza otpadaju, u svjetla mu voda ulazi, itd itd...
Ma nije jedini, kolega ispizdio sa GLC mislim, jebu ga stvari koje mene ne muce na 15g starom X5.
Quote:
Originally Posted by
danko0013
Ma nije jedini, kolega ispizdio sa GLC mislim, jebu ga stvari koje mene ne muce na 15g starom X5.
Pa on je dobio novog Vitu, 11 puta je auto bio na reklamaciji u prvih godinu dana.
Kod njih je trenutno Vito, Citan, GLB, GLS i C klasa...
Najkvalitetniji je bicikl čini mi se
Quote:
Originally Posted by
Vlado206
Pa on je dobio novog Vitu, 11 puta je auto bio na reklamaciji u prvih godinu dana.
Kod njih je trenutno Vito, Citan, GLB, GLS i C klasa...
Najkvalitetniji je bicikl čini mi se
Meni sestra trenutno vozi CLS 400d i auto je stvarno top, doduse jos ima jako malo km ali u 2 godine nisu imali problema.
Prije tog C220d, 5 godina i 180tkm nikakvih problema.
Nema pravila izgleda.
Ja sam isto malo snimao GLE, doduse 53 AMG, ali u usporedbi sa G05 mi nikako nije legao.
B58 je definitivno jedino rjesenje za relativno bezbrizno druzenje dugi niz godina, za sve oko godinu dve tri je sasvim svejedno, gledat samo cim manje km i garanciju.
Apropo toga.... meni se S213 E53 jako jako sviđa...
Vozao sam GLCa 2017a, prodan sad s 180tkm. Osim što je napukla ona fejk koža na bočnici i lajsna oko srednje konzole, ok se držao. Problema nije bilo, ali po servisnoj povijesti, mijenjani su mu amortizeri dosta rano i zbog nekih sitnih udara bivši vlasnik je reparirao getribu; 9g. Volan se malo potrošio na vrhu, treba farbanje. Na 20kama je cijeli vijek, ništa ne lupa i ne cvrči. Udoban auto.
Quote:
Originally Posted by
Perinho
Ne znam gdje živiš ali ja nikad više neću kupiti auto da nema servis u gradu u kojem živim, inače zanimljiv auto.
Quote:
Originally Posted by
BladeRunner
Vozao sam GLCa 2017a, prodan sad s 180tkm. Osim što je napukla ona fejk koža na bočnici i lajsna oko srednje konzole, ok se držao. Problema nije bilo, ali po servisnoj povijesti, mijenjani su mu amortizeri dosta rano i zbog nekih sitnih udara bivši vlasnik je reparirao getribu; 9g. Volan se malo potrošio na vrhu, treba farbanje. Na 20kama je cijeli vijek, ništa ne lupa i ne cvrči. Udoban auto.
evo kod mene vec skoro godinu dana, ljetne 21 i zimske 20, 53000km, facelift, junge sterne sa produzenom garancijom. auto nema mane