Re: ***Index, Čačkalo, Plavi oglasnik & Co*** - Oglasi i komentari
Quote:
Originally Posted by
Luka_ri
Ma da, ali u šasiji u kojoj je dolazio B58 i za cijenu za koju dobiješ B58 nema smisla kupiti N55...?
Ako je cijena tu negdje onda naravno da nema smisla, ali nikad nisam pratii te 1ere tako da fkt nemam pojma [emoji28]
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Quote:
Originally Posted by
Perinho
Nijedan nije bauk ako džep dovoljno dubok.
Pa bauk je ako kosta kao omanji auto koji pali i vozi, otisli su u pm sa kvalitetom.
I to ti pricam kao netko tko aktivno razmislja kupiti auto sa N55.
Quote:
Originally Posted by
Firechicken
Nije taj N55 toliki bauk, tko ga uzme treba ulozit malo u preventivu i dalje prst u uho narednih 100tkm..
Nije bauk ali si svejedno budem piknuo B58 za svaki slučaj [emoji1787][emoji1787][emoji1787]
Quote:
Originally Posted by
danko0013
I to ti pricam kao netko tko aktivno razmislja kupiti auto sa N55.
Ja sad gledam u druga dvorista, Džulijama su pale cijene i postale su mi jako primamljive ali me jebe limuzinski oblik, pa sam slucajno naletio na Genesis G70.
https://suchen.mobile.de/auto-insera...415375092.html
Ako kome treba Passat B8 Bitdi, 223 000 Km,100% uredan auto, reg hr, ispod cijene dosta. Uzet za vikend u kombinaciji za nekretninu..
Sent from my iPhone using Tapatalk
Quote:
Originally Posted by
Perinho
Ja gledam suv da se donekle dobro vozi koliko to suv moze, da moze povuci mi prikolicu kad treba, da kad preklopim sjedala imam mjesta za svasta. I izbor nije neki a ne daju mi se G05 novci za auto ove ili sljedece godine, a ovaj moj je na 300+tkm pocele me jebati gluposti za koje nemam vremena a i sad nam je 7g da se družimo pa je mozda vrijeme da se razidemo.
Stelvio ti ne igra?
Veloce sa 280 ks bi bio dobar izbor.
Ja ne gledam SUV-ove, zanima me karavan.
Quote:
Originally Posted by
Perinho
Stelvio ti ne igra?
Veloce sa 280 ks bi bio dobar izbor.
Ja ne gledam SUV-ove, zanima me karavan.
Igra ali je manji od X5 i prikolica je tricky stuff a I taj 2.0 sa prikolicom ne znam bas da je neka sreca ako ga natrpas. Ima tu i opcija sa QV ali to je opet jos vise love, zacarani krug.
Quote:
Originally Posted by
danko0013
Ja gledam suv da se donekle dobro vozi koliko to suv moze, da moze povuci mi prikolicu kad treba, da kad preklopim sjedala imam mjesta za svasta. I izbor nije neki a ne daju mi se G05 novci za auto ove ili sljedece godine, a ovaj moj je na 300+tkm pocele me jebati gluposti za koje nemam vremena a i sad nam je 7g da se družimo pa je mozda vrijeme da se razidemo.
MB GLE?
Quote:
Originally Posted by
solar
MB GLE?
Katastrofa mi je iznutra, ja ne znam gdje im glava bila kad su to radili, u biti ML pretvorili u GLE, ako idem na novije ne znam sta od motorizacije, za svakog čitam o problemima, kvaliteta interijera mi ne opravdava cijenu, jos im najbolji ispadnu AMG a onda smo vec u sferi cijena gdje biram a tu mi oni nisu po ničemu zanimljivi.