Re: ***Index, Čačkalo, Plavi oglasnik & Co*** - Oglasi i komentari
Quote:
Originally Posted by
Firechicken
Sta znamo o Mini/BMW B48 motorizaciji u F56 generaciji??
Jedino sto sam nasao na netu je da odlaze nosaci motora, i da su automatici Aisin tako da su mozda za izbjegavat, osim toga prilicno bulletproof.
Jel stima prica?
Dolaze mi neki kupci za RCa pa ako bude uspjesna trgovina mu trazimo zamjenu, uz mapu i par JCW detalja se cini kao jako zanimljiv autic [emoji854]
https://www.kleinanzeigen.de/s-anzei...nt=app_android
Polo 6R GTI mi je isto zanimljiv u tom rangu, 1.8 TSI je navodno isto prilicno dobar..
Gledam jos eventualno Golf 6/7 GTI, ne pada mi na pamet nista zanimljivo za te novce.. [emoji15]
I ne Danko, necemo Abartha [emoji16]
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Daj pikni meg rs, moras imati jedan French turd u garaži [emoji1787][emoji1787][emoji1787]
Mini se sad kupuje jedino sa tritec motorom.:cmf Najviše zabave i pouzdanosti za najmanje novaca.
F56 se vozi bezveze, više kao luksuzni hatch nego hot hatch a i taj slabiji b48 nije bas pogodan za tuning(čitaj rupa u klipu).
Radije bi uzeo r56 sa n18 motorom, s tim se da živjeti i nije toliki horor ko n14. Još ako bi se našao JCW n18, to bi bio top samo što su dosta rijetki(od 2013.na dalje).
Polo Gti je bezveze u svakoj generaciji.
Potpisujem Tonija...
Taj karting osjećaj ćeš dobiti u F53. Ovo šta gledaš mi je mekano, tiho, moderno... Ok, nemam iskustva sa B48 u njemu ali u kombinaciji sa B47 to nema baš veze sa MINI pričom.
Vjerujem da je sve to bitno manje zabavno od 206RC.
vozim zadnjih 3 godine ibizu cupru sa 1.8tsi motorom i vrlo sam zadovoljan; motor je prva liga. u hr se vozio kup sa tim ibizama pa ih ima u trkaćim verzijama sa 300tinjak konja i čini se da auti to trpe bez puno pogovora i modifikacija. meni je služio kao dobar daily s kojim sam se išao često i ganjati.
što se zadovoljstva u vožnji tiče, svatko nek ocijeni za sebe. ja se sad pokušavam prebacit na nešto malo slabije i bez turbine, ali da me samo zanima grobnik i kruzanje negdje van grada uz zvuk auspuha, mislim da bi ibiza dalje ostala kod mene
minija sam samo kratko probao nekog normalnog i taj interijer ne bih mogao dugo gledati :D
Slažen se za interijer ..nije ni ni vanka lip..puno lipsi mi je polo
Poslano sa mog SM-G965F koristeći Tapatalk
Izgled je stvar osobne preferencije, meni jebeno izgleda, bas taj njegov funky izgled Hot Wheels autica mi je kul.
Interijer isto tako, osjetno bolje izgleda od bilokojeg auta tih dimenzija..
Bilo kako bilo, danas zenska kaparila RCa, kroz nekih tjedan dana dolazi po njega i onda idem pogledat par Minia tu u blizini da vidimo iz prve ruke kak se to vozi.
Nego jeba vas izgled, kakvi su se pokazali ti B48??
B48 se ugrašuje u sve modele dostupne obicnom puku, znaci ima ih hreptina, nemam info za neke velike probleme, bas naprotiv, pokazali su se jako dobri.
Jesi vidio ovaj Mini?
Pa B48 je valjda jedini pouzdani 4zyl benzinac zadnjih 25 godina
Quote:
Originally Posted by
Perinho
Jesam jesam, taj mi je na pol sata od doma, on i onaj crni gore su u uzem izboru, ne da mi se vozit pol dana za gledat te drkalice [emoji28]