Re: ***Index, Čačkalo, Plavi oglasnik & Co*** - Oglasi i komentari
Quote:
Originally Posted by
mariola
Ali eto ima nas svakakvih te poštujem i one koji rade drugačije te im nekad zavidim na živcima koje im je Bog dao:laugh:
to isto meni frendkaže
a ja mu na to kažem da mi je to for free terapija
jer se svega naslušam i često zabezeknem ljude kad ih nabrzaka preslušam
najčešće bude spika šta, kaj, kako, ja bi ja ne znam
prave se mutavi da nemreju bit mutaviji
pa ih već poprilično dobro skidam s one stvari po
kratkom postupku da im cijeli dan nije dobro jer
eto oni su uvjereni da su bili kupci a vjeruj mi da ni sami nisu znali kaj žele
a još ljepše je kad "pravi kupac" shvati da cijena preko telefona najčešće bude i uživo ista
također
10 minuta free terapije za mene
naravno,
dolaziš kod mene doma
nikakvi parkinzi mi nisu opcija
Ima dosta ovih koji prek telefona pitaju koja je zadnja cijena. Znači, frajeru, vidio si oglas s cijenom, nazvao si i sad bi ti ja samo radi toga prek telefona trebao odmah spustit. Dođi i pričat ćemo. Ako zovem za neki oglas, u načelu respektiram prodavateljevu oglašenu cijenu i ne điberim se odmah telefonski.
Quote:
Originally Posted by
Kuruza
Ima dosta ovih koji prek telefona pitaju koja je zadnja cijena. Znači, frajeru, vidio si oglas s cijenom, nazvao si i sad bi ti ja samo radi toga prek telefona trebao odmah spustit. Dođi i pričat ćemo. Ako zovem za neki oglas, u načelu respektiram prodavateljevu oglašenu cijenu i ne điberim se odmah telefonski.
Naravno. Samo budale preko telefona mogu pitat krajnju cijenu. Krajnja cijena je ona tren prije nego se stisne ruka nekome. A preko telefona niti vidiš auto niti možeš stisnut ruku nekome.
Preko telefona se može pitat je li cijena fiksna ili je podložna dogovoru i to je to. Iako je i to pitanje promašeno jer 99% slučajeva i fiksna cijena ide dole pravom kupcu.
Nema ništa gluplje od "fiksne" cijene. Nisi u Tommya doša jaja kupit.
Kad vidim to u oglasu znam da je ili prodavač vjerojatno kreten ili cijena nije niti malo fiksna.
A druga stvar na koju sam postao alergičan je kad napišu kilometre i onda "mogu varirati, vozi se svaki dan". Varirati jeli? Malo gori malo doli? Uostalom koga briga za točan broj kilometara na šestu znamenku..
Quote:
Originally Posted by
BladeRunner
Nema ništa gluplje od "fiksne" cijene. Nisi u Tommya doša jaja kupit.
Kad vidim to u oglasu znam da je ili prodavač vjerojatno kreten ili cijena nije niti malo fiksna.
onda sam ja bit će kreten
al ljudi kao ti nažalost shvate na teži način
kaj im objasnim prek telefona unaprijed i o stanju i o cijeni
Zar nije logično dodat 5-10% na tu svoju fiksnu cijenu i spustit ako dođe do toga? Neko ko se bavi prodajom bi trebao znati bar osnove ljudske psihologije.
Quote:
Originally Posted by
marac83
Referira san se na ne hitnocu prodaje...nekima zaista nije hitno, ja to razumin
Poslano sa mog SM-G965F koristeći Tapatalk
Registracija prolazi, auto traži održavanje, a da ne spominjem mogućnost da ga netko ogrebe/udari dok si nabio cijenu jer čekaš "pravog kupca".
Još je u tome i kompleksnost i cijena održavanja na novijim autima gdje te jedan nepredviđeni kvar može koštati dosta.
Par puta su prodavači odbijali moje ponude, i onda vidiš isti taj auto nakon pola godine u oglasu za nižu cijenu od one koja je nuđena, ali prošla baba s kolačima.
Moja iskustva su..sa starijim bmw-ima.
Jedan mi je bio 7 miseci u oglasu..dok nije dosa pravi kupac.
Za golf 3 mi je trialo 2 dana[emoji3]
Uglavnom kad prodajem..auto koje prodajem bude u top firmi
Poslano sa mog SM-G965F koristeći Tapatalk
Quote:
Originally Posted by
BladeRunner
Zar nije logično dodat 5-10% na tu svoju fiksnu cijenu i spustit ako dođe do toga? Neko ko se bavi prodajom bi trebao znati bar osnove ljudske psihologije.
Nekad ti se ne cjenka,cijena je toliko i ako ti ne pase trazi dalje...
SPustam za srecu 50-100€ i to je to. Ne pisem u oglas da je fiksna al kazem na telefon odmah.Ak sam zato kreten..
Al prije toga utvrdim tu cijenu da je takva da postoji potraznja za tim autom pod tim karakteristikama.