Re: ***Index, Čačkalo, Plavi oglasnik & Co*** - Oglasi i komentari
Ne znam zašto, ali e46 limo mi nije napet, isto vrijedi i za e30 i e36.
Od e90 su mi limuzine dobre.
Sent from my SM-G970F using Tapatalk
Quote:
Originally Posted by
NumberTwo
Pa dobro, jel tolko pretjerana cijena? Pa Luka je dao dizela karavana za kolko, 1000 manje?
Ovo je ipak 330i, nije karavan... Je da mu fale sport sjedala i m paket jer redizajn bez mpaketa izgleda jadno, al to se da nabavit. Ponudit 6500 i vozit se u jednom od boljih auta ikad
Sent from my Mi Note 10 using Tapatalk
Karavan dizel sa kukom je barem koristan.
E46 330i limo bez M paketa niti je lijep niti je koristan, troši 14 litara goriva i litru ulja na 1000km.
Uz to, moj se eno prodaje za 4800 a svojevremeno je trazio 7000. I nece se prodati jer je kriza, jer su ljudi u panici i nitko ne razmislja o kupnji 15+ godina starog BMWa. Ali je oglasnik pun optimista...
Ako je sve kako kaze vlasnik, nije toliko profulana cijena. Redizajn, 6 brzina, siber, malo km... U normalnoj "corona free" situaciji mislim da bi za nesto manje love otisao. Meni osobno fale samo sport sjedala na tom autu, a M paket mi nije toliko bitan.
S druge strane, onaj 540i mi je odlican, ali tih 16 kila nece vidit nema sanse, ni s coronom ni bez nje. :D
Sjetite se samo da je Ante iz Sibenika svojevremeno prodavao najnapucaniji e46 limo u HR pa da je jedva dobio slicnu lovu.
Daleko od toga, dobar je auto ali po nicemu interesantan nekome tko sad ima 8k€ i trazi BMWa, dok ga dovedes u stanje da izgleda bar donekle, dakle M paket izvana iznutra, eto te vec u e90/92 vodama..
A garantiram da bi se i na njemu naslo bar 1000€ koje treba puknut prije nego uopce svoje tablice montiras, ako bas zelis da to bude top :)
Sent from my SM-G985F using Tapatalk
Dobro al onaj e46 je bio 325i te je imao SMG, što je u Hrvatskoj prije minus nego plus.
Quote:
Originally Posted by
NumberTwo
Dobro al onaj e46 je bio 325i te je imao SMG, što je u Hrvatskoj prije minus nego plus.
Vjeruj da bi radije radio smg/manual konverziju nego se sada drkao sa nabavljanjem kompletnog M paketa za auto za koji sam u startu dao previse novaca [emoji28]
Meni se navedeni 330 sviđa...za recimo 6500-7000.. šta čovik može kupiti?!
Poslano sa mog Redmi 8 koristeći Tapatalk
Quote:
Originally Posted by
marac83
Meni se navedeni 330 sviđa...za recimo 6500-7000.. šta čovik može kupiti?!
Poslano sa mog Redmi 8 koristeći Tapatalk
Pa nista pametno. Eventualno bi prije uzeo onaj E39 530i za 2000 eura manje, sa 100kkm više. Zato se sada dobri auti ni ne prodaju...
A ako ga vec moras prodati onda ide za nista.
U prvi mjesec bi bez da trepnem rekao da je cijena OK. Ali na stranu forum i mi entuzijasti. Ne mozemo ignorirati situaciju u koju nas je uvukla pandemija a pojacala je drzava redikuloznim odlukama. Nema tu sada kupnje/prodaje starih benzinaca.
Usput, Antin 325 je imao 300+kkm kada se zadnji put prodavao za 7+ k€.
Quote:
Originally Posted by
Firechicken
A garantiram da bi se i na njemu naslo bar 1000€ koje treba puknut prije nego uopce svoje tablice montiras, ako bas zelis da to bude top :)
Ovo je 100% za SVAKI u oglasu. Pa nitko normalan ne sredi sve i onda prodaje auto. Zamisli sebe da si ostavio kod Foxa 2,3k€ pa bacio auto u oglas. Oces sipak. Odraditi ce barem 30-50tkm do prodaje a onda se ipak nesto novo stvori za poboljsati...
Quote:
Originally Posted by
Luka_ri
Ovo je 100% za SVAKI u oglasu. Pa nitko normalan ne sredi sve i onda prodaje auto. Zamisli sebe da si ostavio kod Foxa 2,3k€ pa bacio auto u oglas. Oces sipak. Odraditi ce barem 30-50tkm do prodaje a onda se ipak nesto novo stvori za poboljsati...
Ovu zimu ide jos jedno 2k€ u cabria i onda na proljece u oglas..
Al moja cijena ce bit mala beba u odnosu na ovaj limo, APP.. [emoji16][emoji16]