Re: ***CROATIA OSIGURANJE*** - Novi Sponzor Kluba
Bio je procjenitelj odmah, sve pregledao, cak su mu i skinuli kompletan branik sa veznim limom i kilerima da se vidi ostecenje motora...
Steta je cista jer nisam ja bio kriv, ja sam stajao kada je tip iz suprotnog smjera zbog snjega presao na moju stranu i pogodio me... Cisce ne moza :)
Trebalo bi tuzit gadove za izgubljenu zaradu i sve, pa nek se misle...
Auto je u ovlastenom servisu i sve oni sredjuju sa osiguranjem, mi nemamo vise nikakve veze sa time, a sta je najgore, auto je bio registriran niti mjesec dana, osiguranje bez bonusa + full kasko... I to je sve propalo jer se racunalo da ce auto bit popravljen u max mjesec dana...
Servis ne zeli pocet radit auto dok ne dobije zeleno svijetlo od osiguranja...
Prijatelju moj ne znam al neko te gadno mulja...ka sta san vec reka ili steta nije cista ka sta govoris...il te servis mulja...i trece solucije nema..to ti garantiran...radin s osiguranjima gotovo svakodnevno i znam sta pricam
Quote:
Originally Posted by
Mouse-RI
Bio je procjenitelj odmah, sve pregledao, cak su mu i skinuli kompletan branik sa veznim limom i kilerima da se vidi ostecenje motora...
Steta je cista jer nisam ja bio kriv, ja sam stajao kada je tip iz suprotnog smjera zbog snjega presao na moju stranu i pogodio me... Cisce ne moza :)
Trebalo bi tuzit gadove za izgubljenu zaradu i sve, pa nek se misle...
Auto je u ovlastenom servisu i sve oni sredjuju sa osiguranjem, mi nemamo vise nikakve veze sa time, a sta je najgore, auto je bio registriran niti mjesec dana, osiguranje bez bonusa + full kasko... I to je sve propalo jer se racunalo da ce auto bit popravljen u max mjesec dana...
Servis ne zeli pocet radit auto dok ne dobije zeleno svijetlo od osiguranja...
radim u CO i radio sam na procjeni, popravci sa polovnim djelovima ne postoje da ti netko ponudi iz CO-a netko te jebe ili je steta mutna treceg nema
Malo je cudno, da.A mozda mousuRi nisu rekli sve ovi iz njegove firme, moguce je da je CO vec davno poslalo ponudu troskovnika, ali se njegova firma zalila jer smatra da trebaju dobiti vise..to mi se cini kao najrealnija situacija.
Pa normalno da ne daju dovoljno para, zato se i spominje popravak sa polovnim djelovima...
Mi zelimo da se auto napravi da bude kakav e bio prije stete...
Recimo cijena popravka je 30k kn, osiguranje servisu nudi 20k, naravno da oni meni ne mogu popravit auto za tu cijenu kada popravak dodje 30... Zato servis tu nudi polovne dijelove, sto mene naravno ne interesira niti najmanje...
Znaci, osiguranje je tu u kurcu koji ne nudi dovoljno love...
Mi ne zelimo tu zaradit na toj steti, samo zelimo ispravan auto...
Lovu cak ni ne vidimo nego oni placaju dorekt servisu, tako da tu ni ne moze biti muljanja sto se toga tice...
Mouse
u ovakvoj situaciji kad totalka nije na vidiku ni u najludem scenariji, a ovdje nije
ide se na popravak auta u ovlastenom servisu.To znamo mi svi, to znaju osiguranja, tu nema nikakve dileme.Ide se u servis koji izabares, ona naprave troskovnik(radni sati, materijal, sve skupa), i po popravku auta osiguranje isplacuje taj iznos servisu, bezgotovinski naravno sve.
Ne vidim di tu nastaje problem,kakvi polovni dijelovi kakvo sto.Nema tu kaj osiguranje osporavati, ako je steta nedvojbeno njihovog osiguranika, mogu se u nekom ludom scenariju zaliti na cifru i traziti da auto pregleda njihov procjenjitelj ili da ode u drugi servis, ali ne vidim da su to trazili..
Znaci napravili su procjenu, cak su i sve rastavili da se vidi sta je sve stradalo ispod od mehanike, jer se i volan povukao unutra i svasta nesto...
Ne znam koji je razlog bio uasto oni nisu htjeli platit servisu i to me uopce ne interesira, interesira me to da dobim gotov auto, a ako ja ne dobim auto u sto kracem roku to nije to i po meni osiguranje zajebava, niti jedno osiguranje nije nez mane, samo su neka bolja ili losija... Ali iskustvo pokazuje da kada trebaju dat novce nije isto kao kada ih trebaju uzet...
Uglavnom, nakon 11 mjeseci su priznali sav trosak po servisu i auto se popravlja...
Za tih 11 mjeseci ih čuda možete tužit, al toga si valjda svjestan.
To ide privatna tužba. Čak sa ovim njihovim priznavanjem su ti na kraju tako olakšali posao da bi ih i bez odvjetnika sje...
Samo da im pošalješ neki dopis pred utuženje, sigurno će ti ponuditi lovu.
Dakle ništa te ne košta, pošaljite im takav dopis pred utuženje službeni, a ako imaš nekog odvjetnika može i on, djelovat će još uvjerljivije.
Ja cu jos jednom ponovit...ode nesto nije cisto i to je jasno ko dan...prijatelju neko te zavalja i to dobro jer zbog toga nisi ima auto 11 miseci...al koliko god ti tvrdija suprotno 100 % san siguran da te nije zavaljalo osiguranje nego neko drugi. Kakvi polovni dijelovi, kakvo nepriznavanje stete na novom autu...to su bajke...zna se koji su dijelovi stradali...takodjer se zna koliko kostaju...isto kao sto se zna koliko kostaju ruke za to...nema ti sta ko nudit 20 ako je steta 30....meni se prije cini da te servis tija zavaljat pa uzet 10 iljada vise....pogotovo sta znan da se croatia nece ciganit oko stete od 30 000 kuna..to je smisan iznos za njih...ja znam stete od 100 000 kuna...koje su se isplacivale u roku 15 dana..