Re: Zbilja Nema, Ili Ja Ne Mogu Nac?!...
Ajme di ste vi sa temom otisli...
3. stranu nisam niti procitao...:thumbdown:
uopce nisam niti postavio pitanje, dali da to radim ili ne, a neki vec zinuli,
samo sam pitao za projekt neki da vidim malo kako je ekipi islo sa m30 u E30...
ugacivat cu ga iz par vrlo jednostavnih razloga...
imam ga doma i skuplja prasinu,
trenurno je unutro ono govno od m10b16,
kojem kada jebes mater, jos i mozes doc do 120 na nekoj malo jacoj uzbrdici,
od pocetka vozacke nisam vozio nista slabije (od oca auti) ispod 200hp
imam volje i vremena trenutno to radit,
i jednostavno, moram to sada ubacit, da se mogu normalno vozit,
bez paljenja guma ispred vama omiljenog birca i tih pizdarija,
zelja je samo sjest u auto, vozit se di ocu, i kad stisnem gas prestic sleper u 3sec, men dosta!...:smartass:
Quote:
Originally Posted by
Tookie
Ajme di ste vi sa temom otisli...
3. stranu nisam niti procitao...:thumbdown:
uopce nisam niti postavio pitanje, dali da to radim ili ne, a neki vec zinuli,
ugacivat cu ga iz par vrlo jednostavnih razloga...
imam ga doma i skuplja prasinu,
trenurno je unutro ono govno od m10b16,
kojem kada jebes mater, jos i mozes doc do 120 na nekoj malo jacoj uzbrdici,
od pocetka vozacke nisam vozio nista slabije (od oca auti) ispod 200hp
imam volje i vremena trenutno to radit,
i jednostavno, moram to sada ubacit, da se mogu normalno vozit,
bez paljenja guma ispred vama omiljenog birca i tih pizdarija,
zelja je samo sjest u auto, vozit se di ocu, i kad stisnem gas prestic sleper u 3sec, men dosta!...:smartass:
Sretno i uživaj:msn-wink:
Quote:
Originally Posted by
Tookie
Pa stavio sam ti link,istina na njemačom. Ali to nije problem prevest.
Quote:
Originally Posted by
Big D
Ivo, kaj se dešava s tvojim autom? Nisi dugo ništa pisao u temi.
Nisam u HR,tako da auto je u garaži odjavljen. Evo u 4 mj. kad se vratim na 2 tjedna,moguće da ću uzet jednu M-tech unutrašnjost za njega. Ali generalno,trenutno ne vozim svoje auto. Premalo sam doma,tako da posudim ili rentam auto po potrebi.
Plan za e34 je i dalje isti,ali to kad se spojim s vremenom. :msn-wink:
Quote:
Originally Posted by
IvoDU
Pa stavio sam ti link,istina na njemačom. Ali to nije problem prevest.
ispricavam se, kao sta rekoh, nisam uopce procitao 3. stranu, nakon prve dvije...
fala na linku...:msn-wink:
Quote:
Originally Posted by
andrej_16V
Eto hvala Ivo,znaci razlika je zanemariva,cak i neki hvaljeni motori su tezi. A kod mene je motor pomaknut iza kolko je islo bez rezanja i švasanja pozarnog zida i tunela,ali je macola radila :D utukao sam prema unutra kolko se dao lim i glava je za dlaku od pozarnog zida,zamsnjak jednomaseni olaksani na 5,5kg a orig ima sigurno duplo vise
Al kad smo se vec dotakli rasprave,a i mene cisto zanima prvom prilikom cu na vagu s mojom kockom i nekom m20,i izvagat ukupno i po osovinama opterecenje
A Suki ti si meni kralj i cijenim tvoj rad al u nekim misljenjima sam primjetio da si uskovidan pomalo i za nesto zapnes i ne pustas,pogotovo s tim m20 i stalno s pricama kak leti i koga namazes. Ne znam,necu rec da tvoj ne ide ali vozio sam ih par komada i nisu nesto,mislim nije ni tih 220ks iz m30 nesto al razlika u kocki izmedu M20 i 30 je raketa zemlja zrak
za sloziti m30 unutra (da se razumijemo MOZE SE ) treba dosta love i vremena i na kraju troskovi prelaze prihvatljive granice za taj motor, ja slazem m20 jer se on nasao pod haubom i uzivam u tome, da je najbrzi nije da je najbolji nije.... ali to je tuning,vozim se sa jacim diznama i pritiskom 4bar ( 5 u WOT-u ), imam 7200rpm i opet imam ''suvu'' smjesu... e to je drug tuning a ne lupanje firewall-a macolom i guranje masnog komada zeljeza pod haubu.
moj auto ide solidno za svoju tezinu/model ali nije to neka raketa, jos uvjek je beton klasa alki namaze dosta nabrijanih hatch-ova, sa org motorom ;)
da li je to uskovidno ili ne neka drugi ocijene posto sumnjam u svoju objektivnost.
Licno sam stavljao m30 projekt na papir (prije ihaaaj godina) i iz razumnih razloga odustao.
Zar M30 u kocki sa pozicija 2 nosačima nema SKORO 50:50 raspored mase po osovini???