Re: Like/dislike funkcija po uzoru na Facebook
Realno zauzet covjek nema ni vremena bit na forumu xy vremena i nabijat xy postova, koda taj broj postova na kraju price ista znaci? Kome? Tu smo za zabavu i eventualnu medusobnu pomoc, a i za dobru zaje.... u pozitivnom smislu naravno.
Bravo Ceptore!
Ispuni ćeš moj dugogodišnji san i prijedlog za opcijom LIKE pogotovo u Sukijevom tredu :)
Jednostavo nekad nema potrebe za nepotrebnim textom..
Ja sam za, upravo zbog izbjegavanja tih "potpis" postova. Jedino ne bih radio nikakvu statistiku tih lajkova, niti bi ih vezao uz profil korisnika. Lajka se post i to je to.
Quote:
Originally Posted by
žule
Postove bi trebalo kategorizirati kao koristan/nekoristan, evidenciju cak i prikazati u profilu, organizirati nesto slicno kao sto se prijasnjih godina glasalo za forumasa godine, top 3 simbolicno i nagraditi. Sama like/dislike funkcija je opet voda na mlin spamerima sa 10.000 postova, dok pravi sarafdzije i stari forumasi gube volju za sudjelovanjem u moru dudlanja kite i de si caree komunikacije.
LIKE!!
kud je svijet pun šupaka, sad i da potičemo i analni rad pojednicima niti nožni prstići iz ponekih guzica neće viriti NE
Quote:
Originally Posted by
Prepiksator
Realno zauzet covjek nema ni vremena bit na forumu xy vremena i nabijat xy postova, koda taj broj postova na kraju price ista znaci? Kome? Tu smo za zabavu i eventualnu medusobnu pomoc, a i za dobru zaje.... u pozitivnom smislu naravno.
sad bi stisno ti LIKE da ima al posto nema onda evo ovo :
POTPIS
Sent from my HTC Desire HD A9191 using Tapatalk
Quote:
Originally Posted by
Suki
LIKE!!
De si caree! :laugh:
Poštovani publikum,
odlukom većine (70%+), uvedena je opcija Thank/Like/Dislike za postove te uključen sustav reputacije.
Malo informacija za one koji se prvi puta susreću s ovime i kako se reflektiraju na vašu reputaciju:
- Thanks +2
- Like +1
- Dislike -1
Statistiku možete vidjeti pod Community/Quick Links -> Thanks / Like Statistics.
Quote:
Originally Posted by
Interceptor
Poštovani publikum,
odlukom većine (70%+), uvedena je opcija Thank/Like/Dislike za postove te uključen sustav reputacije.
Malo informacija za one koji se prvi puta susreću s ovime i kako se reflektiraju na vašu reputaciju:
- Thanks +2
- Like +1
- Dislike -1
Statistiku možete vidjeti pod Community/Quick Links -> Thanks / Like Statistics.
posto i sam imas tapatapa oces i nama kak to sredit il za nas nema nade vec nabijamo postove ?
Sent from my HTC Desire HD A9191 using Tapatalk