Ja sam radio update sad bi trebalo bit u redu.
Printable View
Ja sam radio update sad bi trebalo bit u redu.
Tražilica radi
Primjetio sam jos jedan problem...
Forumu pristupam direktno preko URL: http://www.ak-bmwcroatia.com/forum, ulogiram se i ukljucim "Remember me", prikaze mi "Automatically redirecting..." i vrati me na pocetnu stranicu, ali i dalje stoji da nisam logiran. Nakon toga kliknem "What's New" i onda u gornjem desnom uglu pise "Welcome Interceptor" i sve radi normalno. Zatvorim tab u browseru i ponovno otvorim forum - ista stvar.
Browser: Google Chrome 5.0
S istom kombinacijom OS-a, browsera i vBulletina nemam tih problema na nasem forumu? :dontgetit:
Jerba, baci oko u admincp-u pod cookie settings kako je podesena domena, nesto mi je tu sumnjivo :ajeto:
P.S. Primjetio sam sad kada pristupam preko http://www.ak-bmw.com/forum/ onda nema tih problema :rolle2yes:
Sve je na defaultu, problem je vjerojatno što je domena ak-bmwcroatia.com postavljena kao domain alias, a ak-bmw.com je glavna domena
zadnjih dana je forum uzasno spor, par puta mi uopce nece otvorit stranicu. ja sam :(
Isto tako identično. I tek kad stisnem "What´s new" onda prepozna logiranje. Nije strašno, ali taman na poslu napravim kavu i guštam se vidjeti neke pametne stvari (i teorije "ko´je ´koga s čim), ali stvarno frustrira kad čekam učitavanje svake stranice 2-3 min. Ne, ne posjedujem 56K modem :)
u bookmarksu svi promjenite na ak-bmw.com ja sam sebi tako rijesio problem.
A ovo sa stekanje,juce sam bio kod alena,stvarno se sve radi na tome da se to rijesi,dobili smo obecanje da ce u najkracem roku to biti zavrseno,evodanas primjetim nema stekanja kao svako jutro.
Meni se događa da kad odem na Wat's new i kliknem na idi na prvi nepročitani post u threadu vrati me na prvu stranicu foruma...:down::down:
i to samo neke teme, ne mogu ih uopče otvorit tako, nego kliknit na naslov i skrolat do zadnjeg posta...
to samo u temama koje sadrze čćšđž naslovu....to je u procesu rjesavanja....
ahaaaa ocke...