Re: ***Index, Čačkalo, Plavi oglasnik & Co*** - Oglasi i komentari
400-500-600.. Ja nijednog jos ne znam da je crkao. Ima ih di je zviznuo lanac, ali motor ko motor. Ne
Sent from my iPhone using Tapatalk
Quote:
Originally Posted by
Calamari
B57 je na tržištu već 6 godina, od 2018-te, i ima ih već jako veliki broj sa debelo preko 200 tisuća kilometara.
To stoji, kao i to da nije bilo cujnih problema ni sa N57 kad je bio toliko star i svjez model. Realno ti sto nakon 5god imaju 200k+ nece nikad pravit problem, problem su oni sto imaju 200k nakon 15god.
Btw sjecam se kad je F10 izasao i koliko se kovalo u zvijezde da je daleko bolji, kvalietniji i pouzdaniji od E60, apsolutno svi su trubili o tome, logicno da jest dok je nov, ista stvar je i sa G30 i B57. Hocu rec da je rano znat, kilometri nisu problem, nego godine i milion hladnih startova i jos brdo drugih stvari koje se naberu kroz godine.
Najvise mi za F serije sto su ih “dopali” takvi motori al jbt ga,ja cu i po drugi put riskirat sa n63 pa kud puklo(samo da ne pukne priko radilice [emoji23][emoji23])
Quote:
Originally Posted by
SoundLunatic
To stoji, kao i to da nije bilo cujnih problema ni sa N57 kad je bio toliko star i svjez model. Realno ti sto nakon 5god imaju 200k+ nece nikad pravit problem, problem su oni sto imaju 200k nakon 15god.
Btw sjecam se kad je F10 izasao i koliko se kovalo u zvijezde da je daleko bolji, kvalietniji i pouzdaniji od E60, apsolutno svi su trubili o tome, logicno da jest dok je nov, ista stvar je i sa G30 i B57. Hocu rec da je rano znat, kilometri nisu problem, nego godine i milion hladnih startova i jos brdo drugih stvari koje se naberu kroz godine.
... onda je b58 definitvno besy buy, on je od 2015 tu, sad ce bit 10 godina, a jos nema nekih vecih problema... :drunk[1]:
Quote:
Originally Posted by
luka92
400-500-600.. Ja nijednog jos ne znam da je crkao. Ima ih di je zviznuo lanac, ali motor ko motor. Ne
Ja ih znam. A znao sam onomad i N57 pa niste vjerovali 🤣🤣🤣
Quote:
Originally Posted by
Luka_ri
Ja ih znam. A znao sam onomad i N57 pa niste vjerovali 藍藍藍
true story :D
Nista onda od toga, ne treba mi to u zivotu...
Natrag u potragu za dobrim benzincem kako sam i krenuo na pocetku, pa zavrsio na traktorima opet ne znam ni sam kako....
Rekao sam sebi nece mi vise dizel u kucu i drzat cu se toga sada - nije mater picku rodila :laugh:
A vama svima svaka cast na savjetima, da sam google slusao vec bi vjerojatno M550D ili 535D bio ispred kuce, al sam sebi rekao, pa zasto da ne pitam decke tu na forumu sta misle....
Hvala puno ekipa!
Malo probaj slušat i sebe, idi vidi što se nudi, kako radi, kako izgleda pa donesi konačnu odluku. Jako puno ovisi kako je auto održavan i vožen kada kupuješ polovni.
Evo, kolega FENCY1 (mislim da je to nickname) još nije kupio dobar auto bez mušica pa... :laugh:
Quote:
Originally Posted by
Luka_ri
Ja ih znam. A znao sam onomad i N57 pa niste vjerovali [emoji1787][emoji1787][emoji1787]
Evo upravo na aukciji motorachaden m6 v10 plavi sa bijelom kozom 2005 9500€https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...cec0fe2fac.jpg
Gdje je ta aukcija