Re: ***Index, Čačkalo, Plavi oglasnik & Co*** - Oglasi i komentari
Quote:
Originally Posted by
Boxer_st
... ma znam da nije... ali da, uzeo bi e39 m5 ili e46 m3 u kolekcionarskom stanju prije nego bilo koji bmw s b58 motorom, a probao sam voziti dva bmw-a s m40i motorom i to su zvjeri, i sam trazim jednog takvog... ali da mi neko npr. ponudi e46 M3 u imola rot boji u tvornickom stanju pucala bi mi kita sa bilo koji s b58 motorom i koliko je brz... :sudar
https://www.autoscout24.com/offers/b...available=true
Quote:
Originally Posted by
Luka_ri
Previše za auto koji namaže načipani GTI...
Ovo kazes ti koji vozi M6 (sa istim motorom) i koji je objasnjavao kakva je to droga od auta
Quote:
Originally Posted by
golub83
Ovo kazes ti koji vozi M6 (sa istim motorom) i koji je objasnjavao kakva je to droga od auta
Triba skuzit ironiju...
Quote:
Originally Posted by
Perinho
... e takav jedan, samo s onim col vecim njegovim original felgama, ksenonima, full kozom i manje kilometara... :laugh:
Quote:
Originally Posted by
marin2405
Glupo je pricati o ispitivanju granica kada imas auto 4/500ks, to je sve toliko riskantno da te dijele milimetri od katastrofe. Auti postizu jako brzo veliku brzinu i posljedice mogu biti fatalne, iskljucivo trackday za takve stvari.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Zato su moderni auti sranje, malo se zaigras i vec ides 200+ a onda jako malo njih moze ista napraviti a da ne pricam da vecinu ne mozes razvuci 3 brzine da nisi u pm sa dozvolom.
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Quote:
Originally Posted by
danko0013
Zato su moderni auti sranje, malo se zaigras i vec ides 200+ a onda jako malo njih moze ista napraviti a da ne pricam da vecinu ne mozes razvuci 3 brzine da nisi u pm sa dozvolom.
Zato kupis novog Logana pa ga razvlaci koliko hoces :D
Quote:
Originally Posted by
irmascher
Zato kupis novog Logana pa ga razvlaci koliko hoces :D
Zato imam abartha, puno svega uz relativno niske brzine.
Quote:
Originally Posted by
Boxer_st
... e takav jedan, samo s onim col vecim njegovim original felgama, ksenonima, full kozom i manje kilometara... :laugh:
E jbg, hoces jos i besplatan tretman u Kaiserstrasse u Frankfurtu?? :laugh:
Ja sam par dana vozio RS6 2022.god, napravio 3000 Km. Na full gasu i na nekim xyz brzinama sam imao dojam da auto vozi mene, i to mi se bas i nije svidjelo.
M850i isto tako. Jako, jako teski auti s brutalnim i nestvarnim ubrzanjima. Kad ih vozis na 50%, fora su i rugas se s ostatkom prometa. Ali vrag ne da mira, i normalno je da ga oces stisnut.. A tad se sve mijenja.
Na 100% gasa taj auto je kao torpedo, samo gledas di ces udarit i koliko ces ljudi ubit.
Sent from my iPhone using Tapatalk