Re: ***Index, Čačkalo, Plavi oglasnik & Co*** - Oglasi i komentari
Quote:
Originally Posted by
Luka_ri
Ima. Ali ga treba znati voziti i imati gdje. Nije jednostavan za izvlačenje maksimuma, barem meni. Taman kad pomislim da ga "imam" ritne me sa 170+ i vrati u realnost.
Dok nekakav jači GTI i slično imam osjećaj da mogu tjerati dok skrolam po internetu.
Glupo je pricati o ispitivanju granica kada imas auto 4/500ks, to je sve toliko riskantno da te dijele milimetri od katastrofe. Auti postizu jako brzo veliku brzinu i posljedice mogu biti fatalne, iskljucivo trackday za takve stvari.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Quote:
Originally Posted by
marin2405
Glupo je pricati o ispitivanju granica kada imas auto 4/500ks, to je sve toliko riskantno da te dijele milimetri od katastrofe. Auti postizu jako brzo veliku brzinu i posljedice mogu biti fatalne, iskljucivo trackday za takve stvari.
Slažem se... Ali zato sam napisao da u DD vozikanju ti se učini da je i GTI dostojan protivnik 🙃
Quote:
Originally Posted by
Luka_ri
Slažem se... Ali zato sam napisao da u DD vozikanju ti se učini da je i GTI dostojan protivnik [emoji854]
Dostojan je onome tko nije probao bolje, tko je probao sta rade amg/rs/m modeli pogotovo zadnji pogon kada iznenadi…
Quote:
Originally Posted by
Luka_ri
Ima. Ali ga treba znati voziti i imati gdje. Nije jednostavan za izvlačenje maksimuma, barem meni. Taman kad pomislim da ga "imam" ritne me sa 170+ i vrati u realnost.
Dok nekakav jači GTI i slično imam osjećaj da mogu tjerati dok skrolam po internetu.
Pa ti si pravi Fernando Alonso.
Quote:
Originally Posted by
marin2405
357 co2
Koliko je to ppmva?
Koje veze ima?
Quote:
Originally Posted by
Luka_ri
Previše za auto koji namaže načipani GTI...
Stvarno?
Quote:
Originally Posted by
dejanR
Koje veze ima?
Krivo... Briši...
Quote:
Originally Posted by
golub83
Gore oglašeni nije M5, plus nisam siguran jel se zajebavaš :)
... ma znam da nije... ali da, uzeo bi e39 m5 ili e46 m3 u kolekcionarskom stanju prije nego bilo koji bmw s b58 motorom, a probao sam voziti dva bmw-a s m40i motorom i to su zvjeri, i sam trazim jednog takvog... ali da mi neko npr. ponudi e46 M3 u imola rot boji u tvornickom stanju pucala bi mi kita sa bilo koji s b58 motorom i koliko je brz... :sudar
Quote:
Originally Posted by
dejanR
Koje veze ima?
Pitam koliko uvoza ima taj auto, nisam cuo da je netko uvozio nesto slicno. Jedino je mate rimac uvezao m5e39[emoji1787]
Quote:
Originally Posted by
Luka_ri
Kakav maksimum sa M6 na javnim cestama. Dajte ajmo bit ozbiljni