Re: ***Index, Čačkalo, Plavi oglasnik & Co*** - Oglasi i komentari
Quote:
Originally Posted by
Cale
pa ja se nesto bas mislim jbt velika je lova u igri i nekako nisam bio siguran..dakle kako kazes, korektni?
Apsolutno nikakav problem nisam ima. Niti jednom. Kontak sa seller-ima takodjer korektan,cak sam jednom priliko se dog,isti prodavac ali vise artikala,da mi stavi sve u jednu ponudu..mozes platit samo ono sto se judi i onda za svaki artikl posebna dostava. Ovako on napravio oglas s onim sto mi treba i sve u jednu turu ubacili..iskreno,sad kad mi teiba nesto “dodatno” za vozila najprije tamo gledam
Quote:
Originally Posted by
IgorK
Nek ti ga je dovukao, kako je krenulo, mogao je otploviti sa cijelom Španjolskom.
Quote:
Originally Posted by
IgorK
Jako jako lijep. Individual interijer je bomba. I ukupno stanje i kilometraža isto. Ali ipak ne za 60 tisuća eura. Onaj srebrni švicarski M5 sa još manje kilometara košta manje ako se dobro sjećam.
59 900 je M5 2003.god u kolekcionarskom stanju
Sent from my iPhone using Tapatalk
Preskup i prelijep
Poslano sa mog SM-G965F koristeći Tapatalk
Manje ih se proizvelo saltunga, nego m5
Za te novce se uzme G20 M340i, a i kako je gore navedeno Movi su u tom rangu, just saying. Ali prihvaćam da ima ekipe koja bi radije ovog E39...
... mislim da ima više takve ekipe... :laugh: ne znam na kojim bi drogama morao bit da uzmem običnu pišljivu tricu s malo jačim motorom m340 pored e39 m5 u kolekcionarskom stanju... :drunk[1]:
Eh..šta je e39 dobio dušu [emoji28]