Re: ***Index, Čačkalo, Plavi oglasnik & Co*** - Oglasi i komentari
Ne vridi to ništa ako nema eisenmann race..:laugh:
Prodaje li se igdje?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Quote:
Originally Posted by
Toni
kako su se onda ovi vozili po cijeloj Europi na španjolskim tablicama?
to moraš pitat gazdu u Madridu
koji je rekao da nemre dat auto na njima za prodaju van Espane,
a kolega nije želio ić autom po nju niti je vozit na kamionu...
na kraju smo mu našli dva tjedna kasnije isto crvenu,
u švabiji koju je dopeljal na kotačima
https://www.youtube.com/watch?v=-lMGE0_Ybk8
Quote:
Originally Posted by
variable
šta je PP-ke?
naša hendlerska tablica
ono kad vidiš ZG PP-1234 il kak već ima koja firma numeru
Quote:
Originally Posted by
Luka_ri
Ma ne čekaj... [emoji1787]
Sreca pa nije crveni[emoji1787][emoji1787]
Sent from my iPhone using Tapatalk
Quote:
Originally Posted by
variable
Imam nekoliko stavki, Sedan je broj jedan. Idealn bi bio žuti (možebit da sedana nema u toj boji), sivi, zeleni i ljubičasti. Ok mi je bjelo, crno, plavo ako ostalo štima. Crveni nikako, to je mi je RED flag (osobne preference). Radije bi da je 3.0, bez šibera i bez klime (mislim da tako nešto i ne postoji). Ali očito će biti neki kompromis. Bio je jedan karasan zeleni sa smeđom kožom i drvom jedino što je bio 3.2 i košato 33k. Čak sam odlučio dat te pare i ići po njega u njemačku ali je prodan... ili je samo oglas obrisan.
Ovaj sivi je OK, ali cijena + ///M znak na bubrezima + 3.2 su mi malo sve skupa ohladili pilu.
Plavi zvuči super pogotovo za te pare. Glup sam kupiti limuzinu pored njega, ali razvio sam teoriju da nisam dovoljno cool za voziti cupea, bilo bi "krinđ" svaki put kad izađem van iz takve pile ja ovakav srednjovječan :D
Ali ovaj plavi za ove novce baš je dobar... Dao si mi za razmišljanje.
Varijabilni, došle mi danas 2 notifikacije. Nestali iz oglasa španjolski limo i coupe. Jesi li na putu nazad već? [emoji4]
Imaju Španjolci izvozne tablice, ali da budu na tvoje ime, trebaš španjolski OIB, koji dobiješ tamo na policiji ili u zg na ambasadi.
Quote:
Originally Posted by
IgorK
Imaju Španjolci izvozne tablice, ali da budu na tvoje ime, trebaš španjolski OIB, koji dobiješ tamo na policiji ili u zg na ambasadi.
Hvala na tom korisnom savjetu :)
Što se tiče ljubićastog iz barcelone, ohladile su me neke opservacije na oglas i općenito španjolska radi cijele logistike koja mi je trenutno jedna od većih prepreka. Dobio sam na uvid još auta iz oglasa, ovaj mi djeluje njabolji od svih:
https://www.kleinanzeigen.de/s-anzei...60244-216-1803
Logistički puno jednostavniji poduhvat nego španjolska, djeluje optimističnije oglas ali cijena je ipak malo izvan gabarita trenutno, neću propasti da se strpim do proljeća, nadam se samo da cijene neće divljati u međuvremenu. Čuo sam i solidnih argumenata za 3.2 verziju ali za sada je 3.0 realniji jer će vrlo skoro biti za PV table i uvoz je tako povoljan, da ne kažem besplatan :)
Evo osvanuo onaj coupe iz Malage ponovno. Sad je u u Marbelli za 39, ovo je vjerojatno bila kupnja godine za e36.
https://www.autoscout24.com/offers/b...tm_medium=copy
Sad kad Igork odradi 7 icu, bit će korisnih savjeta kako najbolje odraditi španjolsku. Ja sam mišljenja da je jedino racionalno otići tamo i dovesti se. [emoji4] To je avantura koja će ti ostati u sjećanju a i vidi se svega.
Vjerojatnost za naci e36 iz Njemačke za ok cijenu a da nije hrđav je minimalna. Ovaj mi već izgleda načet samo po stanju vida iz motornog prostora a nije nešto ni povoljan s obzirom na motor i kilometre.
Prebaci se na Italiju.