Re: ***Index, Čačkalo, Plavi oglasnik & Co*** - Oglasi i komentari
Ravni pragovi su išli na limuzine ako se ne varam....
Quote:
Originally Posted by
variable
https://www.autoscout24.com/offers/b...2-734cd9eac3cb
Ozbiljno ga zagledam, zaletit se u barcelonu po njega dok još nema snjega pa neka odmara nekoliko mjeseci dok ne postane oldtimer. Budući da je mediteranski valjda hrđa nije problem (nikada se ne zna). Ako će me itko odgovorit to će biti tu - ne argumentima protiv mene nego isključivo protiv auta, ovo kuham u sebi već pola godine skoro, što se mene tiče odlučan sam na to spičkat lovu.
Upao si u neke pare? [emoji16]
Samo rokaj, bitno da je tu, popravljat ce se kasnije [emoji28]
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Quote:
Originally Posted by
variable
što se mene tiče odlučan sam na to spičkat lovu.
Španjolska nema izvoznih registarcija da nebi bio zajeb kao S2000 iz Madrida koji je frend htio odmah RoadTripat doma
kamion,priksa ili PP-ke
čisto da te malo potaknem :)
Quote:
Originally Posted by
exciter
Ravni pragovi su išli na limuzine ako se ne varam....
Islo je na kompakta koliko ja znan samo
Poslano sa mog SM-G965F koristeći Tapatalk
Quote:
Originally Posted by
Glava
Španjolska nema izvoznih registarcija da nebi bio zajeb kao S2000 iz Madrida koji je frend htio odmah RoadTripat doma
kamion,priksa ili PP-ke
kako su se onda ovi vozili po cijeloj Europi na španjolskim tablicama?
https://www.youtube.com/watch?v=mZ66IyZoFzw&t=19s
@variable
Meni ovaj izgleda ko da je cijeli pituran, što ne mora ništa loše značiti. M3 pragove, sedani neki imaju a neki ne, e36 sekta će bolje znati
Ja bi na tvome mjestu gleda ubosti 3.2, kad već kupuješ za cijeli život, uvijek bi me podsvjesno mučilo da nije najbolji model, znaju naletiti sa ok cijenom.
Ovaj mi obečavajuće izgleda: https://www.autoscout24.com/offers/b...available=true
A ako sedan nije obavezan zašto ne bi produžija do Malage.:cmf
https://www.autoscout24.com/offers/b...available=true
Quote:
Originally Posted by
Glava
kamion,priksa ili PP-ke
Prije 7-8 godina je tip iz Splita doveo Fiat 124 Spidera vozeći iz Španjolske. Nisam siguran kako je rješio tablice...
Quote:
Originally Posted by
solar
ako auto nije pod vodom trenutno
Dugo je u oglasu, doduše ovo je novi oglas ali prodavao se za slične pare i prije poplave. Uostalom poplave su u valenciji, nije daleko al nije ni toliko blizu. Il je bilo nekih novih poplava.
Sve u svemu to mi i jest najveća prpa, dosta je to para za nešto šta može imati 10 očekivanih i još 20 neočekivanih problema. Ali koliko znam u hrvatskoj nema limuzina (da nisu USA) pa ako želim limuzinu nemam izbora.
Quote:
Originally Posted by
Firechicken
Upao si u neke pare? [emoji16]
Samo rokaj, bitno da je tu, popravljat ce se kasnije [emoji28]
Da sam barem upao u pare. Štedim jadan šta ću, ovo mi je veselje, lako za pare, inflacija ih pojede odjednom, M3 je zauvjek :biggrin: :biggrin:
A to za "lako ćemo popravljat kasnije"... imam takvu pamet doma u glavi, ovdje tražim nešto pametnije :)
Quote:
Originally Posted by
Glava
kamion,priksa ili PP-ke
šta je PP-ke?
Quote:
Originally Posted by
Toni
Imam nekoliko stavki, Sedan je broj jedan. Idealn bi bio žuti (možebit da sedana nema u toj boji), sivi, zeleni i ljubičasti. Ok mi je bjelo, crno, plavo ako ostalo štima. Crveni nikako, to je mi je RED flag (osobne preference). Radije bi da je 3.0, bez šibera i bez klime (mislim da tako nešto i ne postoji). Ali očito će biti neki kompromis. Bio je jedan karasan zeleni sa smeđom kožom i drvom jedino što je bio 3.2 i košato 33k. Čak sam odlučio dat te pare i ići po njega u njemačku ali je prodan... ili je samo oglas obrisan.
Ovaj sivi je OK, ali cijena + ///M znak na bubrezima + 3.2 su mi malo sve skupa ohladili pilu.
Plavi zvuči super pogotovo za te pare. Glup sam kupiti limuzinu pored njega, ali razvio sam teoriju da nisam dovoljno cool za voziti cupea, bilo bi "krinđ" svaki put kad izađem van iz takve pile ja ovakav srednjovječan :D
Ali ovaj plavi za ove novce baš je dobar... Dao si mi za razmišljanje.
Quote:
Originally Posted by
variable
pilu.
Plavi zvuči super pogotovo za te pare. Glup sam kupiti limuzinu pored njega, ali razvio sam teoriju da nisam dovoljno cool za voziti cupea, bilo bi "krinđ" svaki put kad izađem van iz takve pile ja ovakav srednjovječan :D
Ali ovaj plavi za ove novce baš je dobar... Dao si mi za razmišljanje.
Nemoj to govorit okolo kao razlog, reci da sedan šasija ima bolji balans, čvrstoću i položaj sjedenja od coupea. To je čak donekle i točno. I zvučiš lijepo nadmeno ko da si vozač Porschea onda, neće ti više niko ništa ni pitat.:laugh: