Re: ***Index, Čačkalo, Plavi oglasnik & Co*** - Oglasi i komentari
Quote:
Originally Posted by
danko0013
Nissan 300ZX
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Ja san uvozio iz Njemačke..ne znan, to mi zvuči previše ..tih 5kE zvuči nebulozno
Poslano sa mog SM-G965F koristeći Tapatalk
Quote:
Originally Posted by
marac83
Ja san uvozio iz Njemačke..ne znan, to mi zvuči previše ..tih 5kE zvuči nebulozno
Poslano sa mog SM-G965F koristeći Tapatalk
Aha, ja sam mislio na ovog iz BIH.
Meni je RX8 na njemackim tablicama i bude tako dok ne napuni 30.
Quote:
Originally Posted by
danko0013
Aha, ja sam mislio na ovog iz BIH.
Meni je RX8 na njemackim tablicama i bude tako dok ne napuni 30.
Kako je posjedovati taj auto, imao sam želju ga nekad kupit, ali s obzirom na sve, nisam se usudio :D
Quote:
Originally Posted by
irmascher
Kako je posjedovati taj auto, imao sam želju ga nekad kupit, ali s obzirom na sve, nisam se usudio :D
Auto kao i svaki drugi. Ponasaj se prema njemu kako treba i daj mu sta treba i kao i svaki drugi. Trosi i ulje i benzin kao da je 2T i ne smijes gledati na potrosnju. Motor ako umre 2500e drugi full repariran sa 2g i 50tkm garancije. Jeftinije nego set injektora za neke aute. Za 230ks ide pristojno, drugacije nego drugi jer ga treba vrtiti i bez okretaja nema nista ali iznimno zanimljiv auto. Barem meni.
RX8 je jeben auto, zvuk Wankela je poseban.
Quote:
Originally Posted by
danko0013
Auto kao i svaki drugi. Ponasaj se prema njemu kako treba i daj mu sta treba i kao i svaki drugi. Trosi i ulje i benzin kao da je 2T i ne smijes gledati na potrosnju. Motor ako umre 2500e drugi full repariran sa 2g i 50tkm garancije. Jeftinije nego set injektora za neke aute. Za 230ks ide pristojno, drugacije nego drugi jer ga treba vrtiti i bez okretaja nema nista ali iznimno zanimljiv auto. Barem meni.
Meni bi rx8 bio idealan sa motorom iz MPS-a i vidim da ima konverzija, al nije onda to to. Rx8 mi je uvijek bio pojava
Quote:
Originally Posted by
Perinho
RX8 je jeben auto, zvuk Wankela je poseban.
Da, jos sam ja stavio full ispuh sa granama bez kata tak da malo i pukne [emoji16]
Quote:
Originally Posted by
irmascher
Meni bi rx8 bio idealan sa motorom iz MPS-a i vidim da ima konverzija, al nije onda to to. Rx8 mi je uvijek bio pojava
Samo most od MX5 NC i sve pase na saraf. Najveci sex je obrtaljka i pedala gasa jer se mora presloziti sa djelovima iz MX5 ili MPS ali kazem nema smisla. Ja planiram kupiti jos jedan sjebani motor pa ga probati reparirati, nekih 1200e su dijelovi pa da imam samo za zamjeniti. Zasad je moj odličan, pali dobro na hladno I toplo tako da trenutno ne razmišljam o swapovima.
Quote:
Originally Posted by
golub83
Unos još toliko :D
Ma jok, sa 2-3k max si riješio. Ili pričekas dvije godine pa kao PV
Znači sa inicijalnim servisom i par sitnica taj 750i ispadne cca 15. Nije to uopće tako stravično...